Proviron

Provironum

11.00 InStock
Fabrikant

Shering

Pakket

25mg (10 pillen)

Stof

Mesterolone (Proviron)

Koop Provironum online in Nederland

Proviron onderscheidt zich door zijn zeer androgene wezen en effecten op het voorkomen van oestrogeen vormen in het lichaam. Het is een orale dihydrotestosteron die androgene effecten op het lichaam bevordert 3:57 keer vergeleken zoals testosteron propionaat en tevens om in staat is de vorming van oestrogeen.

Toch kan het niet worden beschouwd als een voldoende steroïde voor gainig kracht en spiermassa op zichzelf vooral als gevolg van gebrek aan van anabole functies. Het is echter correcter een voor stacks vooral met testosteron. Het vermogen, namelijk vermindering van oestrogeen in het lichaam maakt het een van de beste verbindingen met testosteron stacks. Aldus wordt vaker gebruikt als een anti-oestrogeen zowel bodybuilders en atleten. Naast de anti-oestrogeen zijn, kan Proviron helpen om de potentie van testosteron in het lichaam door het vrijmaken testosteron binding ervan aan geslachtshormoon bindend globuline.

Provironum te koop in Nederland

Proviron heeft handen omhoog effecten vooral wanneer het wordt gebruikt in stack met Winstrol, oxandrolone en Primobolan. Deze geneesmiddelen worden bekend als de relatief lage androgene inhoud. Op dit punt Proviron bevordert een goed nodig androgeen, die een verhoging van de hardheid en de dichtheid van de spieren veroorzaakt. Voor vrouwelijke bodybuilders zal enkele 25mg tablet voldoende in het verschuiven van de androgeen / oestrogeen ratio, en kan een goed gewenste resultaten op het lichaam te leiden.

Bestel Provironum online in Nederland

Toch moet het zeer androgene wezen rekening te houden. Daarom moet vooral vrouwen bodybuilders om voorzichtig te zijn terwijl het hebben van een cyclus op. Hogere doseringen hebben duidelijk de mogelijke bijwerkingen zoals krachtigste één, virilization symptomen. Vanwege het feit dat, is het niet aanbevolen vrouwen bodybuilders meer dan één tablet per dag, en de duur van vijf weken gebruik nemen. Ook moet worden opgemerkt dat Proviron ook beschouwd als een geschikte keuze voor tijdens de wedstrijd preparaten. Dit zijn de momenten waarop met lagere estrojen en zeer androgeen niveaus zijn meestal wenselijk.

X