Rexobol-50

Rexobol-50

85.00 InStock
Fabrikant

Alpha Pharma

Pakket

50 mg (50 pillen)

Stof

Orale Stanozolol (Winstrol)

Koop Rexobol-50 online in Nederland

Winstrol is een populaire merknaam voor de anabole steroïde stanozolol. Deze verbinding is een afgeleide van dihydrotestosteron, een molecule die sinds 1962 stanozolol de kwaliteit spiergroei voorziet van aanzienlijke sterkte increaseWithout waterretentie en een significant verlies van vet. Anabole eigenschappen konden zelfs vergelijkbaar met Dianabol, maar Winstrol heeft het voordeel dat veroorzaken waterretentie. Stanozolol zoals Dianabol heeft een 17 alfa-alkyl structurele vorm zodat orale toediening is ook effectief zoveel de injecteerbare vorm.

Rexobol-50 te koop in Nederland

Bovendien, stanozolol niet kan omzetten in oestrogeen (dus geen waterretentie), een anti-oestrogeen is niet nodig. Het is hetzelfde voor gynecomastie, zelfs de meest gevoelige personen, is stanozolol niet gynaecomastie veroorzaken. Winstrol produceert kwaliteit spier zonder de angst van overtollig water vasthouden onder de huid, waardoor het een steroïde die meestal wordt gebruikt tijdens het zagen cycli, wanneer water en vet vasthouden zijn een grote zorg. Het is ook erg populair onder de atleten in kracht / snelheid sporten zoals atletiek. De mondelinge gebruik van stanozolol kan ook een diepgaande en positieve invloed op de niveaus van SHBG (geslachtshormoon-bindend globuline). Inderdaad, alle anabole steroïden / androgene plasma-bindende eiwitten zoals SHBG daad door het tijdelijk beperken steroïde hormonen uit bedrijfsactiviteiten.

Rexobol-50 te koop in Nederland

Stanozolol in de orale vorm biedt een groter percentage van gebonden steroïde hormonen in het lichaam en de effectivness van stanozolol verhoogt de potentie steroïden bij gelijktijdig gebruik. Winstrol wordt vaak gecombineerd met andere steroïden, afhankelijk van het gewenste resultaat. Met testosteron, Dianabol of Anadrol, zal Winstrol evenwicht uit de cyclus, het geven van een goede anabole werking met lagere totale oestrogene activiteit. Het resultaat is een aanzienlijke hoeveelheid nieuw verworven spiermassa, met een laag niveau van het vasthouden van water en het verlies van vet. Voor het snijden van cycli Winstrol kan worden gecombineerd met een niet-androgene steroïden, zoals trenbolon of Halotestin. Dergelijke combinaties bijdragen aan een goed gedefinieerd en gewilde lichaam onder bodybuilders. Voor mensen die meer gevoelige of ouder zijn, kunnen Winstrol gecombineerd worden met Primobolan, Deca-Durabolin of Equipoise. In dit geval zijn de resultaten goed met zeer lage bijwerkingen. Zoals bij alle 17 alfa-akyl gestructureerde steroïden (dianabol bijvoorbeeld), waarbij Winstrol een lange cyclus en op een zeer hoog boven de normale dosering, kunnen hoge stress op de lever.

Steroïde-profiel in Nederland

Het wordt sterk aanbevolen om Legalon 70 of 140 Samarin gebruiken om de lever te beschermen tijdens de behandeling en de behandeling werd voortgezet gedurende ten minste twee weken te reinigen en volledig rejunivate de lever. Het is ook raadzaam om de behandeling te beperken, bij voorkeur tussen 6 en 8 weken. De gebruikelijke dosering voor mannen is 50/150 mg per dag voor tablets. Vrouwelijke atleten kunnen ook gebruik maken van stanozolol in doses van 5-10 mg per dag rond.

X