Stan-Max

Stan-Max

27.00 InStock
Fabrikant

Maxtreme

Pakket

10 mg (50 pillen)

Stof

Orale Stanozolol (Winstrol)

Koop Stan-Max online in Nederland

Gewoonlijk gebruikt door sporter en spier hoofden zowel om vet te verliezen terwijl helling body mass. Het wordt met name gebruikt als een onderdeel van een verwijdering of hellend cyclus helpen beschermen helling lichaamsmassa terwijl metaboliseren vet, ondanks het feit dat niet onomstotelijk aangetoond dat het buitengewone vetgehalte brandende kenmerken. DHT ondergeschikte is stanozolol kan specifiek kampen met progesteron en andere kenmerken en progestagenen vervaardigd voor progestin receptoren produceren van een afname van progesteron tussenbeide kalmerende procedures en geven de patiënten een aanzicht van geëxpandeerd gezamenlijke nood.

Steroïde-profiel in Nederland

Voorzorgsmaatregelen moeten worden gevolgd tijdens het gebruik van Stan-Max:
Mensen die lijden aan borstkanker, prostaatkanker, hartfalen, pijn op de borst, zijn heptatic problemen aangeraden om de arts te raadplegen alvorens in het gebruik van het geneesmiddel. Als u een diabetespatiënt of een hoog cholesterolgehalte patiënt wordt geadviseerd om het gebruik van het geneesmiddel te vermijden als het de niveaus hoog kan toenemen.

Bestel Stan-Max online in Nederland

Patiënten die de behandeling lever, nieren behandeling wordt geadviseerd om het gebruik van het geneesmiddel te voorkomen. Mensen met een hyerclacemia die wordt verhoogd calciumgehalte in het bloed moet bespreken met de arts voordat gebruik en gebruik het alleen als het aan te raden om dit te doen. Als u hart- en vaatziekten of pijn op de borst of een hartaanval dan vermijd het gebruik van de medicatie. Het kan gemakkelijk vermengen met warfain, glimepiride, tolazamide en acetohexamide dus beter overleg met de arts voordat consumptie van de drug.

Stan-Max te koop in Nederland

Dosering:
Stan-Max gegeven wordt met een dosering van 40 tot 100 mg per dag in de periode van 6 tot 8 weken bij mannen. Dosering voor vrouwen wordt voorgeschreven 5 tot 10 mg per dag gedurende 4 tot 6 weken. Met de arts voor het voorschrijven van de dosering zoals het afhankelijk symptomen van het individu.

Bijwerkingen van Stan-Max:
Stan-Max verhoogt bijwerkingen zoals misselijkheid, braken, abnormale haargroei in het gezicht, kleurveranderingen in de huid, ogen, kortheid van ademen, gezwollen lippen en tong, buikpijn, hoofdpijn, gebrek aan slaap, vermoeidheid en abnormale menstruatie.

X