Stanoprime

Stanoprime

14.00 InStock
Fabrikant

Eminence Labs

Pakket

10 mg (50 pillen)

Stof

Orale Stanozolol (Winstrol)

Koop Stanoprime online in Nederland

STANOPRIME tabletten zijn erg populair bij mannen en vrouwen die niet willen injectie gebruiken. Orale steroïde heeft grote waarde.
STANOPRIME is een steroïde verbinding die verkrijgbaar als een orale en injecteerbare is. Het wordt meestal gebruikt als het snijden middel, omdat het produceert geen enorme gewicht winsten en het keert ook enkele van de opgeblazen look van testosteron en vervangt deze met een droge look.
Het heeft de neiging om een zeer mooi, “kwaliteit” kijken naar de spieren van de gebruiker, met weinig of geen water retentie te promoten. Steroïde niet aromatiseert in ieder geval en is zelfs gespeculeerd om anti-progestenic eigenschappen hebben. Op basis van deze kenmerken de belangrijkste toepassing van STANOPRIME Depot is duidelijk omschreven in bodybuilding: voorbereiding op een wedstrijd.

Stanoprime te koop in Nederland

Samen met een caloriearm dieet dat rijk is aan eiwitten STANOPRIME Depot geeft de spieren een continu harder verschijning. Steroïde meestal niet als enige steroïden tijdens een dieet, aangezien op grond van zijn lage androgene component, het niet betrouwbaar de atleet te beschermen tegen verlies van spierweefsel.
Stanozolol wordt veel gebruikt door bodybuilders en andere atleten. Het verhoogt niet alleen gewichtstoename, maar verhoogt ook de sportprestaties. Het geneesmiddel verhoogt gewichtstoename geleidelijk, maar niet het water vast te houden. Het brandt selectief het vet met behoud van het eiwit. In de geneeskunde wordt winstrol alleen gebruikt een oraal geneesmiddel met doses van 2 -6 mg per dag in totaal. Omdat het geneesmiddel krachtige levertoxiciteit, worden de hogere doses gebruikt.

Steroïde-profiel in Nederland

Echter, bodybuilders lijken een dosis ten minste 2-4 maal hoger dan die gebruiken. Een reden hiervoor is dat de THAI formulering lijkt minder krachtig dan het product van Pfizer zijn. Sommige bodybuilders gebruiken 10 mg / dag en anderen gebruiken 20 mg / dag. Het grootste probleem met orale dosering die veel geabsorbeerd winstrol gaat naar de lever en wordt afgebroken. Het geneesmiddel kan ook IM geïnjecteerd worden als men de leveringen te krijgen. De dosis van een IM injectie is ongeveer 50 mg / week, maar sommige bodybuilders 2-3 keer per week. De plaats van injectie is gewoonlijk de billen en deze plaats moet worden veranderd om de paar weken abcessen en zweren voorkomen.
De injecteerbare formulering is melkachtig wit van kleur met microkristallen. Fake stanozolol injecteerbare producten komen vaak voor en er is geen manier om gewoon te vertellen door te kijken naar een product om te bepalen of het nep is. Sommige bodybuilders beweren dat de echte winstrol vaste microkristallen zal onthullen aan de basis bij het staan – kan echter talkpoeder hetzelfde doen.

Bestel Stanoprime online in Nederland

STANOPRIME tabletten zijn erg populair bij mannen en vrouwen die niet willen injectie gebruiken. Orale steroïde heeft grote waarde.
STANOPRIME is een steroïde verbinding die verkrijgbaar als een orale en injecteerbare is. Het wordt meestal gebruikt als het snijden middel, omdat het produceert geen enorme gewicht winsten en het keert ook enkele van de opgeblazen look van testosteron en vervangt deze met een droge look.
Het heeft de neiging om een zeer mooi, “kwaliteit” kijken naar de spieren van de gebruiker, met weinig of geen water retentie te promoten. Steroïde niet aromatiseert in ieder geval en is zelfs gespeculeerd om anti-progestenic eigenschappen hebben. Op basis van deze kenmerken de belangrijkste toepassing van STANOPRIME Depot is duidelijk omschreven in bodybuilding: voorbereiding op een wedstrijd. Samen met een caloriearm dieet dat rijk is aan eiwitten STANOPRIME Depot geeft de spieren een continu harder verschijning. Steroïde meestal niet als enige steroïden tijdens een dieet, aangezien op grond van zijn lage androgene component, het niet betrouwbaar de atleet te beschermen tegen verlies van spierweefsel.
Dosering en Administratie
Men 5-75mg dagelijks
Vrouwen 5-10 mg per dag
STANOPRIME medicijnen zijn zeer bekend om mannen en vrouwen die verlangen om de injectie te gebruiken niet. Orale STANOPRIME heeft een enorme waarde. STANOPRIME is een steroïde samengestelde die beschikbaar als even een orale en injecteerbare is. Het wordt het vaakst gebruikt als het snijden middel, omdat het doesnt genereren enorme gewicht winsten en het keert ook een aantal van de gevulde uitstraling van en te vervangen door een droge look. Het uiteengezet te onderschrijven een zeer mooi, kwaliteit ?? lijken de gebruikers spieren, met een bescheiden of geen water conservering.
STANOPRIME niet aromatiseert op elk moment en is zelfs gespeculeerd om anti-progestenic eigenschappen hebben. Op basis van deze individualiteit van de belangrijkste toepassing van STANOPRIME Depot is duidelijk gedefinieerd in bodybuilding: onderzoek voor een oppositie. Één met een caloriearm dieet dat rijk is aan eiwitten STANOPRIME Depot geeft de besturing een steeds harder vorm.
Steroïde wordt vaak niet als de enige steroïden tijdens een dieet, omdat, gebaseerd op zijn lage androgene factor, het maakt niet betrouwbaar bewaken de deelnemer van het verliezen van spieren zakdoek.

X