Tren Tabs

Tren Tabs

58.00 OutOfStock

Uitverkocht

Fabrikant

Alpha Pharma

Pakket

1mg 50 pillen

Stof

Methyltrienolone (Anabolen, trenbolone)

Koop Tren Tabs online in Nederland

Tren Tabs – krachtige anabole en androgene steroïden van het Indiase farmaceutische bedrijf Alpha Pharma. Het belangrijkste werkzame bestanddeel – metiltrenbolon. Ontkistings- Tren Tabs – 50 tabletten van 1 mg. Metiltrenbolon lijkt structureel trenbolon, een bekende potente androgeen die niet aromatiseert (dwz geen oestrogene activiteit vertonen). Het enige verschil is de orale vorm van het geneesmiddel werkzame stof in de aanwezigheid van 17-alpha-methyl-groep die metiltrenbolon beschermt tegen afbraak tijdens het passeren van de lever, maar heeft toch een ernstig toxisch effect.

Steroïde-profiel in Nederland

Tren Tabs van Alpha Pharma. Is het beter om het online te kopen?
De steroïde werd ontwikkeld in Europa, het bedrijf dat eerder de productie van trenbolon gehouden. Echter, heeft het medicijn niet goedgekeurd voor massaproductie, vanwege de vermeende hoge hepatotoxiciteit. Men geloofde dat de mate van invloed op de lever metiltrenbolon is de som van Anadrol en Halotestin. Echter, betrouwbare onderzoeksgegevens niet worden gevonden.

Natuurlijk Tren Tabs is niet aan te raden om minderjarigen atleten, en is ten strengste verboden om vrouwen te gebruiken als een hoge androgene activiteit. De aanbevolen dosering is 1 mg orale medicatie daags gedurende 2-3 weken. Een aanscherping cyclus is beladen met een leveraandoening.

Tren Tabs te koop in Nederland

Wat betreft hoe de Tren Tabs te nemen in combinatie met andere anabole en androgene steroïden, is het ten strengste afgeraden in de loop van orale medicatie te nemen. De beste oplossing krijgt geen AAC en passende sportvoeding, vitaminen (bv, B6) en middelen om de lever te beschermen. Het wordt aanbevolen om alfa-liponzuur en mariadistel gebruiken.

Bijwerkingen

Bijwerkingen Tren Tabs Vanwege de omvang en frequentie van bijwerkingen als gevolg van de steroïde controverse geslepen deze dag. Veel atleten vinden een hoge mate van gevaar orale Tren Tubbs voor verleend en zelfs niet betwijfel het wordt blootgesteld. Tegelijkertijd zijn er publicaties, beweren dat de bijwerkingen van Tren Tabs te overdreven, en opvattingen over de vermeende steroïde 1000 keer krachtiger dan testosteron niveaus komen niet overeen met de werkelijkheid. In het algemeen, de realiteit is dat een sterke wetenschappelijke onderzoek in een gegeven farmacologisch middel zijn (vooral “door” het feit dat de steroïde niet herkend als een medisch geneesmiddel).

Meestal tijdens Tren Tabs is een verhoogde agressie en bloeddruk, haaruitval, slapeloosheid, acne en verhoogde vette huid. Gezien de hoge mate van onderdrukking van de natuurlijke testosteron, kan een steroïde lethargie erectie en testikelatrofie veroorzaken. Om dergelijke reacties met behulp van gonadotropine of cabergoline te voorkomen (ontvangst moet beginnen vanaf de tweede week van de cursus en blijven tot het einde).

Beoordelingen van Tren Tabs

Van amateur beoordelingen van Tren Tabs van Alpha Pharma – een zeldzaamheid. De belangrijkste doelgroep van de steroïde – professionele atleten. Het gebruik van dergelijke krachtige anabole androgeen en strikte naleving van aanbevelingen en de instructies van de arts. Atleten zeggen dat het beter is om te beginnen met een welkome dosis minimum reactie van het lichaam te begrijpen.

Beoordelingen van Tren Tubbs praten over oneigenlijk gebruik van steroïden in combinatie, want het werkt prima op hun eigen. Er is een snelle set van spiermassa en toename van de macht prestaties. Echter, veel gebruikers van de effectiviteit van Tren Tabs als vetverbranding middel gemeld.

X