Turinabol 10

Turinabol 10

49.00 InStock
Fabrikant

Alpha Pharma

Pakket

10 mg (50 pillen)

Stof

Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)

Koop Turinabol 10 online in Nederland

Nu, terwijl Turinabol 10 heeft als een van de beste anabole steroïden voor mannen, vrouwen en zelfs kinderen in de therapeutische setting geacht, de Oost-Duitsland gevestigde Jenapharm uitgebracht Turinabol in 1962 uitsluitend om de prestaties van de atleten van het land een inkeping te nemen.

En gezien Turinabol’s combinatie van lage androgene eigenschappen en versterkt anabole werking – niet het vermelden niet op te sporen – het niet nalaten om de klus te klaren. Olympische succes DDR vanaf het begin van 1970 en ook via de 1980 werd toegeschreven aan het gebruik van deze ongebreidelde anabole steroïden.

Turinabol 10 te koop in Nederland

Het werd zelfs officieel bekend als “STASI14.25” of “State Plan Research Thema 14.25” onder Oost-Duitsland atletische bestuursorganen en het land van de sport elite. Echter, de productie van Turinabol werd stopgezet in 1994, toen de “Oost-Duitse Doping Machine” schandaal uitbrak.

Hoewel de productie rechten van Turinabol 10 werd over van Jenapharm naar Duitsland Schering, dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van Proviron, Testoviron en Primobolan, in 1996, was het niet beschikbaar zijn voor de mainstream farmaceutische markt opnieuw gemaakt.

Bestel Turinabol 10 online in Nederland

Het wordt omschreven als een kruising tussen Clostebol (4-chlorotestosterone) en Methandrostenolone. Hoewel Turinabol 10 niet de gunstige effecten op de atletische prestaties en spiermassa groei en ontwikkeling zo snel als zijn collega’s, toegewijde bodybuilders en fitness buffs hebben verrekening gebruiken deze steroïden voor de massale, kwaliteit winsten die het kan bevorderen. Het is zelfs de bijnaam “mild Dianabol” voor dit kenmerk.

De productie van Turinabol 10 is nog steeds niet hervat tot nu toe en het is onwaarschijnlijk dat commercieel beschikbaar worden gemaakt in de nabije toekomst. Deze anabole steroïden kan alleen worden verkregen door middel van clandestiene en ondergrondse laboratoria deze dagen.

Steroïde-profiel in Nederland

Bovendien kan Turinabol worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen en stapels goed met andere anabole steroïden, behalve degenen die zijn geclassificeerd als C17-aa steroïden.

X