Vilafinil

Vilafinil

16.00 InStock
Fabrikant

Centurion

Pakket

200mg (10 pillen)

Stof

Modafinil

Koop Vilafinil online in Nederland

Waarom wordt dit medicijn voorgeschreven? Modafinil wordt gebruikt voor de behandeling van overmatige slaperigheid veroorzaakt door narcolepsie (een aandoening die overmatige slaperigheid overdag veroorzaakt) of ploegenarbeid slaapstoornis (slaperigheid tijdens de geplande wakkere uren en moeilijk in slaap vallen of in slaap blijven tijdens de geplande bedtijd bij mensen die ’s nachts werken of op te draaien verschuivingen). Modafinil wordt ook gebruikt samen met ademhaling apparaten of andere behandelingen om overmatige slaperigheid veroorzaakt door obstructief slaap apneu / hypopneu syndroom (OSAHS voorkomen, een slaapstoornis waarbij de patiĆ«nt kort stopt met ademen of ademt ondiep vele malen tijdens de slaap en daarom niet genoeg rustgevende slaap). Modafinil is een klasse van geneesmiddelen genaamd wakker bevorderende middelen. Het werkt door het veranderen van de hoeveelheden van bepaalde natuurlijke stoffen in het gebied van de hersenen dat de slaap en waken regelt.

Vilafinil te koop in Nederland

Hoe moet dit geneesmiddel worden gebruikt?
Modafinil wordt geleverd als een tablet te nemen via de mond. Het wordt meestal genomen een keer per dag met of zonder voedsel. Als u het nemen van modafinil voor de behandeling van narcolepsie of OSAHS, zult u waarschijnlijk het in de ochtend. Als u het nemen van modafinil voor de behandeling van ploegendienst slaapstoornis, zult u waarschijnlijk nemen 1 uur voor het begin van uw dienst. Neem modafinil tegelijkertijd elke dag. Laat de tijd van de dag dat u modafinil nemen zonder te praten met uw arts niet veranderen. Praat met uw arts als uw onderbreking van het werk niet begint op hetzelfde tijdstip elke dag. Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om een deel u niet begrijpt uit te leggen. Neem modafinil precies zoals voorgeschreven.

Bestel Vilafinil online in Nederland

Modafinil kan verslavend zijn. Heeft een grotere dosis te nemen, neem het vaker, of neem het voor een langere periode dan is voorgeschreven door uw arts.

Modafinil kan uw slaperigheid te verminderen, maar het zal niet genezen uw slaapstoornis. Doorgaan met modafinil nemen, zelfs als je je voelt goed uitgerust. Stop niet met modafinil zonder te praten met uw arts.

Modafinil mag niet worden gebruikt in plaats van het krijgen van voldoende slaap. Volg uw arts advies over goede slaapgewoonten. Ga door met elke ademhaling apparaten of andere behandelingen die uw arts heeft voorgeschreven voor de behandeling van uw aandoening te gebruiken, vooral als u OSAHS.

X