Clen-Max

Clen-Max

34.00 InStock
Fabrikant

Maxtreme

Pakket

40mcg (50 pillen)

Stof

Clenbuterol hydrochloride (Clen)

Koop Clen-Max online in Nederland

Clenbuterol wordt beschouwd als volstrekt uniek en betoverende element dat onder de juiste aandacht moet worden gebracht. Het is totaal verschillend van een echte steroïde hormonen, zoals het zeer krachtige anti-catabolische werking bezitten.

De meest effectieve en aantrekkelijke eigenschap van clenbuterol is dat het zeer goed in het verbranden van lichaamsvet. Het vereist geen dieet nodig hebben om het vet te verbranden omdat daardoor de lichaamstemperatuur en het lichaam is gebonden aan het vet als energie voor verwarming gebruiken. Voor de professionele gebruikers, Clenbuterol is zeer populair in training voor een wedstrijd.

Clen-Max te koop in Nederland

De krachtige en snelle verbranding van vet doet zich voor wanneer Clenbuterol wordt gecombineerd met cytomel. Indien andere anabole steroïden of tegelijkertijd worden ingenomen, dan Clenbuterol heeft de mogelijkheid om de totale lichaamstemperatuur die het metabolisme die verantwoordelijk is voor het verbranden van lichaamsvet vordert verhogen.

Gemiddeld Dose

Er zijn vele factoren die het bereik van dosering beïnvloedt zoals het gewicht van de gebruiker en medische geschiedenis. De dosering kan worden verhoogd door het meten van de algehele lichaamstemperatuur. Meestal atleet inname ongeveer 03:58 tabletten (80 mcg tot 160 mcg) per dag. Vrouwtjes worden gevonden nemen van de dosis van ongeveer 40 mcg tot 80 mcg per dag. Het wordt ten zeerste aanbevolen voor sporters om te beginnen met slechts een pil op de eerste dag en het aantal tabletten dag stijgen tot de gewenste dosis is bereikt.

Steroïde-profiel in Nederland

Bijwerkingen van Clenbuterol:

De optimale periode van het nemen van deze drug is ongeveer acht tot tien weken. Aangezien Clenbuterol is geen steroïde hormonen, dus de mogelijkheid om de gebruikelijke anabole steroïden de bijwerkingen is niemand. Dit maakt het zeer aantrekkelijk en bij voorkeur door vrouwen. De meest voorkomende en mogelijke bijwerkingen omvat gevoel van angst, onnodig rillingen, trillingen in de vingers, hoofdpijn, frequente krampen in de spieren, verhoogde bloeddruk, zweten en misselijkheid. Deze bijwerkingen zijn niet duurzaam en ze beginnen te verdwijnen na acht tot tien dagen, zelfs als de inname van Clenbuterol aan de hand is.

X