Clenbuterol-Ver

Clenbuterol-Ver

39.00 InStock
Fabrikant

Vermodje

Pakket

40mcg (100 tabs)

Stof

Clenbuterol hydrochloride (Clen)

Koop Clenbuterol-Ver online in Nederland

Beschrijving van de Vermodje Clenbuterol-ver 100 tabs
Vermodje Clenbuterol-ver tab 100 (ook bekend als Clenodex) wordt geproduceerd in de vorm van tabletten (werkzame component-40 mcg Clenbuterolhydrochloride) met pakket hoeveelheid 100 pillen.

Die voorbereiding is gemaakt voor resultatieve krampachtige astma genezing, maar bloeit ook uit op een aantal extra functies. U kunt er zeker van zijn voordelen na het kopen Clenbuterol-ver 100 tabs op onze site – steromarket.com. Spiercellen ‘eiwit afname is het verminderen met de hulp van de drug. Dit effect leidt tot spierkracht en het volume hoogte. Bij het nemen van de doses, die op recept van de dokter werden aanbevolen, de invloed op de arteriële spanning en cardiale contracties wordt niet getoond en zuurstofrijk arteriële aandoeningen worden niet verslechterd.

Clenbuterol-Ver te koop in Nederland

Nadat het geneesmiddel is geïnjecteerd, dan verbindt met bèta-2-adrenerge receptoren in vet- en spierweefsel. Deze verbinding ondersteunt vet burning- dat de drug nuttig maakt voor sporters ‘pre-completion trainingen en tijdens het snijden cycli. Dat hitte wordt, intense middel produceren, kan spier vasculariteit sterkte alsmede body force (indien de sporter ‘voeding is gebaseerd op lage calorieën).

Clenbuterol invloed op de lichaamscellen
Clenbuterol invloed op de lichaamscellen

De sympathomimetische, stikstof waaronder chemische verbinding van het geneesmiddel is gebruikt vanaf de dag voor het eerst werd verkocht, voor de oplossing van de problemen met de ademhaling. Nauwelijks verstopte neus en de problemen met het openen van bronchiale luchtwegen ‘werden succesvol behandeld, totdat de nieuwe functie van het geneesmiddel zijn de laatste tijd opgevallen. Dat verse functie is het gewicht brandende vermogen. Veel mannelijke en vrouwelijke atleten genieten van het voordeel van Clenbuterol-ver 100 tabs, kunt u het medicijn proberen zo goed gewoon een bestelling te maken op steromarket.com, en u zult persoonlijk genieten van de voordelen van de drug!

Bestel Clenbuterol-Ver online in Nederland

De dosering van Vermodje Clenbuterol-ver 100 tabs
De aanbevolen dagelijkse dosis mannelijke 100-140 mcg. Het vrouwtje dagelijkse dosis moet worden lagere-60-100 mcg. De actieve werking van het geneesmiddel duurt 2-3 dagen. De cyclus gaat van 6 tot 12 weken en gedurende die tijd, de dosering moet worden verhoogd net beetje bij beetje. Meestal Clenbuterol-ver 100 tabs wordt zonder extra middelen, maar ook in combinatie met Liothyronine mogelijk.

Steroïde-profiel in Nederland

Bijwerkingen van Vermodje Clenbuterol-ver 100 tabs
De mogelijke bijwerkingen zijn: verhoogde zenuwachtigheid, hoofdpijn, opvliegendheid, paranoia en onbehagen, rusteloosheid, verhoogde bloeddruk, verhoogde hartslag, tremor, zweetsecretie hoogte, spierspasmen en ziekte. Nog een mogelijk slecht effect is de vermindering van beta-adrenerge receptoren reductie bij hartelijk, pulmonic en cerebrospinale zenuwstelsel.

Vermodje Clenbuterol-ver administratie is het hebben van een aantal contra-indicaties: grote astma, lange QT-syndroom, een verhoogde activiteit schildklieren ‘, hypertensie, myocard-deficiëntie, onregelmatige hartslag en sacharine diabetes. Bloeddrukmeting tijdens Clenbuterol administratie moet worden gedaan. De over dosering kan leiden tot spier tremor, ventriculaire ontsteking, hoofdpijn, duizelingen, misselijkheid, braken, cardiovasculaire ongevallen en zweetsecretie hoogte.

X