Cytover T3

Cytover T3

33.00 InStock
Fabrikant

Vermodje

Pakket

50mcg (50 pillen)

Stof

Liothyronine (T3)

Koop Cytover T3 online in Nederland

Cytover T3  (Tsitover T3) – één van de belangrijkste hormonen schildklier, Tsitover aka triiodothyronine is populair onder atleten. Het wordt gebruikt als een vetverbranding tool. In feite, tsitover voorsprong op vele vetverbranders. T3 verhoogt de verbranding van calorieën, versnelt de stofwisseling. In de afgelopen jaren is de populariteit van tsitovera geslapen, dit alles is te wijten aan de negatieve impact op de cardiale systeem. Triiodothyronine zoals adrenaline waardoor het hart vaker samentrekken, maar dit nadeel kan worden vermeden door gebruik tsitover en bètablokkers, zij de mate van nadelige effecten op het hart te verminderen, tezamen met de volledige vermindert het risico op andere bijwerkingen.

Cytover T3 te koop in Nederland

Bijwerkingen tsitovera:

Hoge bloeddruk
diarree
tachycardie
slapeloosheid
opwinding
zweten
Het voelen van de hitte
allergische uitslag
Verminderde schildklierfunctie, komt gewoonlijk bij zeer hoge doses thyroxine en cursussen over het gebruik van de aanbevolen doses wordt functie hersteld in 3-4 weken.
Welk effect verwacht van Tsitovera:

vetverbranding
Versnelling van het metabolisme effect
Afname van de eetlust
Meer lichaamsbeweging prestaties
CNS stimulatie
Het vermindert de behoefte aan slaap

Steroïde-profiel in Nederland

Entree Tsitovera:

Begin met het nemen van CytoVer 50mkg per dag, 2 keer per dag 25mkg. In de ochtend, neem 25 mg metoprolol – het is een beta-blocker, vermindert stress op het hart, volg je hartslag in de middag niet meer dan 70 slagen per minuut in rust, als je meer dan de extra 25 mg te nemen.

Bestel Cytover T3 online in Nederland

Door rustig moet de dosering 150-300mkg m3 per dag, 3 maal per dag te verhogen.

Niet sterk dalen T3 ontvangst, de dosering geleidelijk, 2 weken vóór het einde van de cyclus, tot aan de volledige terugtrekking van het geneesmiddel.

Duur tsitovera is 4-7 weken, de breuk tussen de vakken die je nodig hebt om minstens 3-4 weken te doen.

X