Frusenex

Frusenex

3.00 InStock
Fabrikant

Geno

Pakket

40mg (10 pillen)

Stof

Furosemide (Lasix)

Koop Frusenex online in Nederland

Toepassingen. Frusenex (Frusemide) is een diureticum dat het overtollige water werpt uit het systeem van de patiënt, die helpt de zwelling te verminderen. Het kan alleen of in combinatie met andere geneesmiddelen worden genomen.

Het is populair om de symptomen van hoge bloeddruk te verlichten en ook wordt gebruikt voor de behandeling cirrose, nefrotisch syndroom, chronisch hartfalen en nierfalen.

Frusenex te koop in Nederland

Dosering en toediening
Gebruik Frusemidealleen zoals voorgeschreven door uw arts. Nooit zelfmedicatie of uw dosering aanpassen zonder overleg met uw arts. Een typische aanvangsdosis is 20 mg tot 80 mg per dosis, genomen 1-2 maal per dag. De dosering moet meestal worden gedaan in het begin van de dag, het kan de slaap verstoren wanneer later genomen als gevolg van frequente wc pauzes. Houd alle medische afspraken die je hebt voor je vooruitgang en de reactie kan worden gevolgd.

 

Bestel Frusenex online in Nederland

uitdroging
droge mond
Spiertrekkingen, stuiptrekkingen of epileptische aanvallen
Zwakte, vermoeidheid of abnormale zwakte
voorzorgsmaatregelen
Frusenex (Frusemide) kan leiden tot uitdroging. Drink veel vocht terwijl u dit geneesmiddel.

Dit geneesmiddel kan niet geschikt voor alle patiënten. Oudere patiënten kunnen een verhoogd risico en daarom nauwer toezicht nodig hebben en kan een lagere dosis nodig.

Hoe moet ik Frusenex gebruiken?

Frusemide zoals voorgeschreven door uw arts. Controleer het etiket op het geneesmiddel voor de exacte dosering instructies. Frusenex wordt meestal gegeven als een injectie aan uw arts kantoor, ziekenhuis of kliniek. Als je gaat gebruiken Frusemide thuis, zal een zorgverlener u leren hoe het te gebruiken. Zorg ervoor dat u weet hoe u Frusenex gebruiken. Volg de procedures die u leert wanneer u een dosis gebruiken. Neem contact op met uw arts als u vragen hebt. Laat Frusemide niet gebruiken als het deeltjes bevat, troebel of verkleurd, of als de flacon is gebarsten of beschadigd. Houd dit product, evenals spuiten en naalden, buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Gebruik geen naalden, spuiten, of andere materialen te hergebruiken. Vraag uw zorgverzekeraar wat u van deze materialen na gebruik. Volg alle plaatselijke regels voor afvalverwerking. Frusenex kan de hoeveelheid urine verhogen of ertoe leiden dat u urineren vaker wanneer u voor het eerst gaat gebruiken. Om dit te houden van uw slaap stoort, probeert u uw dosis gebruiken voordat 18:00. Als u een dosis van Frusenex mist, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet 2 doses in een keer.

 

X