Lioprime

Lioprime

19.00 InStock
Fabrikant

Eminence Labs

Pakket

25mcg (50 pillen)

Stof

Liothyronine (T3)

Koop Lioprime online in Nederland

T3 is een schildklierhormoon dat het meest wordt gebruikt in vet verlies. Veel atleten uitgenodigd in hun anabole steroïde cycli, omdat T-3 bootst productie van thyroxine uit de schildklier, een krachtige vetverbranding effect kan produceren.
Veel atleten genieten van het gebruik van T-3 in een cyclus, omdat het leidt tot een groter anabolisme en GH productie, die is uiterst nuttig bij het stapelen met steroïden of wanneer in een cutting fase van de training.
Effecten:
Voor het grootste deel T3 kunt u uw schildklier beïnvloeden en maken een merkbaar verschil als het gaat om de vetverbranding en de stofwisseling. Dit is zeker een manier dat je het dek in uw voordeel kunt stapelen als het gaat om het snijden en snelle hoeveelheden gewicht zeer snel te verliezen. Anabolisme beïnvloedt worden ook verhoogd wanneer u dit medicijn gebruikt. Zelfs in zeer kleine doses zeer effectief op de lange termijn kan worden en kan fibroom functie beïnvloeden.

Lioprime te koop in Nederland

Dosering:
De meeste atleten meestal rond 12,5 MCG en een dag en hoewel dit niet veel lijkt dit is genoeg voor een eenmalig gebruik dagelijkse dosis. Als je geïnteresseerd bent in ernstige vetverbranding effecten en wilde uw dosering tot 50 MCG en een dag het zou erg belangrijk zijn om deze dosis verdelen in drie gelijke delen, zodat je stofwisseling gedurende de dag zouden worden gecontroleerd. Upping uw dosering buiten dit bereik is niet aan te bevelen en het nemen van dit type van de dosering in één keer kan eigenlijk doen meer kwaad dan goed en schade toebrengen aan uw stofwisseling. Uiteindelijk gaat het over het nemen van kleine doses tot zeer grote winsten met gewichtsverlies te maken. Het houden van uw dosering is uiterst belangrijk door middel van de dag, maar met een relatief verse farmaceutische poeder kun je echt een verschil in je training en het snijden van het vermogen te zien. Houd een oogje op de halfwaardetijd of de houdbaarheid van het product voor een maximale doeltreffendheid.

Steroïde-profiel in Nederland

Fiets:
T3 is zeer makkelijk te fietsen in een steroïde cyclus en kan zeer nuttig zijn wanneer geïntroduceerd in een dieet of snijden fasen. Heel vaak het is gestapeld met anabole steroïden, omdat het kan helpen om de effecten boost zullen geven. Start met T3 aan het begin van je cyclus en je zal een aantal fantastische voordelen te zien als het gaat om het creëren van spiermassa. Omdat het je metabolisme kan beïnvloeden is het belangrijk op te merken dat het enige tijd om te wennen aan de post-cyclus crash die kan optreden wanneer komt uit een T3 cyclus kan duren. Je metabolisme zal herstellen en misschien zelfs blijven met dezelfde resultaten tot zes weken nadat u een cyclus betekent dit dat uw lichaam op natuurlijke wijze kan doorgaan met uw huidige stofwisseling, zelfs wanneer u in het kort gaat de cyclus te beëindigen.

X