Sibutramine

Sibutramine

15.00 OutOfStock

Uitverkocht

Fabrikant

Brand Wyeth

Pakket

10 pillen

Stof

Sibutramine hydrochloride (Meridia)

Wat is Sibutril in Nederland?

De verandering in gewicht met sibutramine
De verandering in gewicht met sibutramine

Sibutramine is voor de behandeling van obesitas. Het is bijzonder geschikt voor mensen die geen succes met afvallen met lichaamsbeweging en een dieet met weinig calorieën zijn. Elke capsule bevat 15 mg Sibutril Sibutramine, het belangrijkste werkzame bestanddeel. Koop Sibutramine in het Verenigd Koninkrijk te helpen bevorderen van een matig gewichtsverlies in 6 tot 9 maanden als een training en dieet programma ook wordt gevolgd. Sibutril werkt door het aantasten van chemische stoffen in de hersenen om de energie-inname te reguleren. Dit helpt de hoeveelheid voedsel die een persoon nodig heeft om te eten voordat vol gevoel en voorkomt dat de stofwisseling te vallen naar laag afvallen met anabolen verminderen ook. Zelfs na het bereiken van een laag gewicht, kan het voortgezet gebruik van Sibutril helpen om ongewenste gewichtstoename te voorkomen.

Effecten en voordelen

Kopen Sibutramine steroiden in Engeland bij te dragen tot een gewichtsverlies van 5-10% van het begingewicht. Deze matige gewichtsverlies zou moeten leiden tot een aanzienlijke verbetering van de gezondheid. De voordelen kunnen omvatten een verminderd risico van ziekten zoals diabetes en hartziekte. Sibutril is niet bedoeld voor ’s nachts gewichtsverlies. Het bevordert een gezonde snelheid van matige gewichtsverlies gedurende een langere tijdsperiode. Positieve resultaten van ten minste 2 kg gewichtsverlies kan gezien worden binnen een maand na het nemen van Sibutril. Echter, voor sommige mensen, zoals diabetici, kan het langer duren.

De gebruikelijke aanbevolen dosering is één capsule van Sibutril eenmaal per dag te worden ingenomen met een glas water voor het ontbijt. Koop Sibutramine in het Verenigd Koninkrijk en het bereiken van de beste resultaten door het nemen van het naast een caloriearm dieet en een geschikte trainingsprogramma. Het lichaam heeft tijd nodig om te wennen aan minder calorieën en knagende honger kan ontstaan als de inname via de voeding te laag is. Het is belangrijk op te merken dat een verhoogde dagelijkse oefening kan opbouwen spieren en bijgevolg gewichtsverlies aanvankelijk niet merkbaar. Het wordt aanbevolen dat patiënten blijven Sibutramine te kopen in het Verenigd Koninkrijk en neem het na het bereiken van een gewicht plateau, omdat dit kan helpen om de nieuwe gezonder gewicht te behouden.

Effect van sibutramine
Effect van sibutramine

Mogelijke bijwerkingen

De meest voorkomende bijwerkingen van het nemen Sibutril zijn onder meer:

  • droge mond
  • toegenomen eetlust
  • misselijkheid
  • constipatie
  • slapeloosheid
  • duizeligheid
  • hoofdpijn
  • slaperigheid
  • spier- en gewrichtspijn
X