T3-Max-100

T3-Max-100

48.00 OutOfStock

Uitverkocht

Fabrikant

Maxtreme

Pakket

100mcg (50 pillen)

Stof

Liothyronine (T3)

Koop T3-Max-100 online in Nederland

Tiromel Cytomel T3 wordt geproduceerd door Abdi Ibrahim. Het bevat 100 tabs van Liothyronine die een van de meest gebruikte triiodothyronine (T3) gebaseerd preparaat. Meer in het algemeen wordt beschouwd als een effectieve vetverbrander thyreomimetica agens verwijzing naar zijn metabole regulator wezen. Liothyronine Natrium stimuleert de bèta-2 andrenergic receptoren in vetweefsel die voorziet in het vrijgeven van het enzym HSL (hormoongevoelige lipase). HSL heeft een t3 kuur significant effect op het afbranden van het lichaamsvet.

T3-Max-100 te koop in Nederland

Schildklier gebruik zal maakt over het algemeen de atleten het vet te verbranden, terwijl nog steeds een behoorlijk niveau van calorieën dagelijks consumeren. Anabole steroïden worden gewoonlijk gebruikt in combinatie met deze hormonen, zoals het metabolisme booster kan resulteren in een snellere spiergroei. Dit brengt een aantal van de atleten om het te gebruiken buiten het seizoen bulk cycli, op zoek naar een grotere spiermassa te krijgen te krijgen, terwijl accumuating minder lichaamsvet dan verwacht.

Bijwerkingen van Tiromel T3

De bijwerkingen van Liothyronine natrium omvat t3 kuur allergische reacties zoals netelroos, diffuculty ademhaling, zwelling op het gezicht en tijdelijk haaruitval.

Bestel T3-Max-100 online in Nederland

Tiromel T3 Dosering

Er is een consensus onder zowel de bodybuilders en farmaceut over het bedrag van de dosering genomen. Het verdient aanbeveling uit te gaan van de laagste dosering en thyreomimetica verhogen week per week. Dezelfde methode moet ook worden toegepast bij het stopzetten van het geneesmiddel. Het snijden van de druggebruik abrupt kan onvriendelijke t3 kuur bijwerkingen belangrijker onevenwichtige hormoonspiegel veroorzaken.

X