T3-Max-25

T3-Max-25

27.00 InStock
Fabrikant

Maxtreme

Pakket

25mcg (50 pillen)

Stof

Liothyronine (T3)

Koop T3-Max-25 online in Nederland

Liothyronine wordt gebruikt om een traag werkende schildklier (hypothyreoïdie) te behandelen. Het vervangt of geeft meer schildklierhormoon, die normaal door de schildklier. Liothyronine is een door de mens gemaakte vorm van schildklierhormoon. Lage schildklierhormoon niveaus kunnen van nature voorkomen of wanneer de schildklier wordt verwond door straling / medicijnen of verwijderd worden door een operatie. Het hebben van genoeg schildklierhormoon helpt u gezond te blijven. Voor de kinderen, het hebben van genoeg schildklierhormoon helpt hen te groeien en te leren normaal.

Deze medicatie wordt ook gebruikt om andere soorten schildklier problemen (zoals bepaalde soorten goiters, schildklierkanker) behandelen. Het kan ook worden gebruikt om te testen voor bepaalde schildklierziekte.

T3-Max-25 te koop in Nederland

Deze medicijnen mogen niet worden gebruikt voor de behandeling van onvruchtbaarheid, tenzij het wordt veroorzaakt door lage schildklierhormoon niveaus.

Hoe te gebruiken liothyronine
Neem deze medicatie via de mond, met of zonder voedsel zoals voorgeschreven door uw arts, meestal een keer per dag. Het is het beste om het te nemen op hetzelfde tijdstip van de dag, zodat je schildklierhormoon niveau op een constant niveau wordt gehouden.

Neem deze medicatie regelmatig om het meeste baat bij hebben. Stop niet met het nemen van het zonder eerst te praten met uw arts. Schildklier vervangende behandeling wordt meestal genomen voor het leven.

De dosering is gebaseerd op uw medische toestand, leeftijd, laboratorium testresultaten, en de respons op de behandeling.

Bestel T3-Max-25 online in Nederland

Bepaalde medicijnen kunnen de absorptie van liothyronine verminderen. Voorbeelden zijn producten die aluminium of magnesium, antacida bevatten, sucralfaat, calciumsupplementen, ijzer, gal zuurbindende harsen (bijvoorbeeld cholestyramine, colestipol, colesevelam), simethicon, sevelamer, natriumpolystyreensulfonaat, onder anderen. Als u een van deze medicatie te nemen, neem ze dan minstens 4 uur voor of na liothyronine. Als u lanthaan, neem deze dan ten minste 2 uur voor of na liothyronine.

Symptomen van lage schildklier hormoonspiegels zijn vermoeidheid, spierpijn, constipatie, droge huid, gewichtstoename, trage hartslag, of gevoeligheid voor koude. U kunt een verbetering van deze symptomen te zien binnen een paar dagen. Vertel uw arts als u zich niet beter te krijgen of als je erger.
Bijwerkingen
Tijdelijk haarverlies kunnen voorkomen gedurende de eerste paar maanden na het begin dit medicijn, met name bij kinderen. Als dit effect duurt of erger, vertel uw arts of apotheker onmiddellijk.

Vergeet niet dat uw arts dit geneesmiddel heeft voorgeschreven, omdat hij of zij heeft geoordeeld dat het voordeel voor u is groter dan het risico van bijwerkingen. Veel mensen gebruik van deze medicatie hebben geen ernstige bijwerkingen.

Steroïde-profiel in Nederland

Hoewel onwaarschijnlijk, is het mogelijk om te veel schildklierhormoon hebben. Vertel het uw arts meteen als u symptomen van te veel schildklierhormoon hebben, zoals: hoofdpijn, geestelijke / stemmingswisselingen (zoals prikkelbaarheid, nervositeit), overmatig zweten, gevoeligheid voor warmte, diarree, menstruele veranderingen.

Krijg medische hulp meteen als u een zeer ernstige symptomen van te veel schildklierhormoon, zoals: pijn op de borst, snel / bonzende / onregelmatige hartslag, zwelling enkels / voeten, moeite met ademhalen, ongewone vermoeidheid.

Een zeer ernstige allergische reactie op dit medicijn is zeldzaam. Echter, medische hulp meteen als u symptomen van een ernstige allergische reactie, met inbegrip van merken: uitslag, jeuk / zwelling (met name van het gezicht / tong / keel), ernstige duizeligheid, moeite met ademhalen.

Dit is niet een volledige lijst van mogelijke bijwerkingen. Als u andere effecten niet hierboven vermeld, neem contact op met uw arts of apotheker.
Voorzorgsmaatregelen
Alvorens liothyronine, vertel uw arts of apotheker als u allergisch bent; of als u nog andere allergieën. Dit product kan hulpstoffen, die allergische reacties of andere problemen kunnen veroorzaken. Praat met uw apotheker voor meer details.

Voor het gebruik van deze medicatie, vertel uw arts of apotheker in uw medische geschiedenis, met name van: verminderde bijnier functie, hart-en vaatziekten (zoals pijn op de borst, hartfalen, onregelmatige hartslag, hartaanval), hoge bloeddruk, diabetes, water diabetes (suikerziekte insipidus).

Voordat met chirurgie, raadpleeg dan uw arts of tandarts over alle producten die u gebruikt (met inbegrip van geneesmiddelen op recept, vrij verkrijgbare geneesmiddelen en plantaardige producten).

Actuele informatie blijkt dat dit geneesmiddel kan worden gebruikt tijdens de zwangerschap. Vertel uw arts als u zwanger bent, omdat uw arts uw dosis moet veranderen.

Liothyronine overgaat in de moedermelk, maar is het onwaarschijnlijk dat een zuigeling schaden. Raadpleeg uw arts voor het geven van borstvoeding.

interacties
Zie ook Hoe te gebruiken.

Drug interacties kunnen veranderen de manier waarop uw medicijnen werken of het verhogen van uw risico op ernstige bijwerkingen. Dit document bevat niet alle mogelijke interacties tussen geneesmiddelen bevatten. Houd een lijst van alle producten die u gebruikt (inclusief recept / receptplichtige geneesmiddelen en kruiden-producten) en deel het met uw arts en apotheker. Niet starten, stoppen of de dosering van geneesmiddelen wijzigen zonder goedkeuring van uw arts.

X