571

Thyro 3

11.00 InStock
Fabrikant

Alpha Pharma

Pakket

25mcg (30 pillen)

Stof

Liothyronine (T3)

Koop Thyro3 online in Nederland

Alpha Pharma is een goede fabrikant van Thyro 3 25mcg. Dit geneesmiddel wordt genomen wanneer iemand lijdt aan overmatige of minder schildklierhormoon productie. Energie en metabolisme in het lichaam wordt gereguleerd door schildklierhormoon.

Eigenschappen: Een goede deal voor de celgroei wordt gespeeld door de schildklier in ons lichaam. Als een persoon het lichaam een goede hoeveelheid schildklierhormoon niet oplevert, dan zeggen we dat de persoon lijdt aan hypothyreoïdie. Thyro 3 wordt voorgeschreven door artsen aan patiënten die last hebben van lage productieniveaus tyroid om uw schildklier niveau terug naar normaal te herstellen.

Bestel Thyro3 online in Nederland

Deze tablet wordt oraal ingenomen en helpt veel bij de behandeling van struma, een ziekte waarbij de schildklier vergroot. T3 tabletten worden ook gewaardeerd door bodybuilders om overtollig vet te verbranden uit je lichaam en het verbeteren van de spieren. Schildklierhormoon wordt geproduceerd door het lichaam van nature. Maar als er een onbalans in de productie van schildklierhormoon dan ons lichaam begint te reageren. Dit is het moment waarop we nodig hebben om medicatie te nemen voor een goede schildklier secretie.

Steroïde-profiel in Nederland

Bijwerkingen: Elk medicijn heeft een of andere bijwerkingen. De bijwerking van Thyro 3 is:

  • 1. U kunt pijn in je borst voelt; De hartslag blijft in een sneller tempo. Je kunt omgaan met een soort van de ademhaling probleem als je oefenen.
  • 2. U kan misselijkheid, hoofdpijn, nerveus, prikkelbaar en verward voelen.
  • 3. Verminderde urineren en veranderingen in de menstruatiecyclus.

Dosering: De dosis van deze medicatie te nemen zoals voorgeschreven door de arts. Eenmaal in de ochtend elke dag voor het ontbijt. Geen probleem als u een dosis mist. U kunt het nemen zodra u het zich herinnert of u kunt het blijven de volgende dag.

X