Showing all 9

Sorteren op:
Laten zien:

Testosteron propionaat is de kortste-estered testosteron steroïde. Het is een injecteerbare samenstelling met een langzamere afgiftesnelheid dan un veresterde testosteron, maar een hogere afgiftesnelheid dan de rest van veresterde testosterones.There zijn zowel voordelen als nadelen aan het kortwerkende ester. Het grote nadeel is dat gebruikers moeten injecteren Testosteron propionaat minimaal om de andere dag gedurende de cyclus om de juiste resultaten te krijgen. De voordelen zijn echter gemakkelijker controle en preventie van mogelijke bijwerkingen. Ook omdat er minder ester per flesje, er is meer werkelijke testosteron per injectie, die betere resultaten oplevert. De propionaat ester breidt Testosteron is de halfwaardetijd van tot ongeveer 4 en een halve dag.

Biochemie testosteron propionaat

testosteron propionaat gewoon testosteron propionaat met ester gebonden het chemische structuur. De ‘propionaat’ is Propionzuur, maar als gebonden testosteron is bekend als een esterbinding (of esterbinding). Propinoic zuur gebonden is aan de 17-beta-hydroxylgroep aan de testosteron structuur. Veresterde anabole steroïden zijn meer vet oplosbaar, en laat langzaam uit de injectieplaats. De belangrijkste reden voor de verhoogde halfwaardetijd en afgiftesnelheid is omdat zodra testosteron propionaat in de bloedbaan, enzymen werken om de binding tussen de ester en testosteron, die een variërende tijd neemt pauze – afhankelijk van de ester wordt toegepast. Uiteindelijk enzymen verwijdert de ester en wat overblijft is pure Testosteron die vrij zijn werkzaamheden in het lichaam doet. Testosteron alleen zonder ester gehecht aan het heeft een halfwaardetijd van ongeveer 2-4 uur. Wanneer de propionaat ester gebonden is aan het, de halfwaardetijd van testosteron verlengt tot ongeveer 4 en een halve dag.

Testosteron bevordert stikstofretentie in de spier – hoe meer stikstof de spieren meer eiwitten bevat kan worden opgeslagen, en hoe groter het wordt. Testosteron verhoogt ook het lichaam van IGF-1 niveaus. De belangrijkste rol van IGF-1 naar groei en metabolisme te coördineren. IGF-I is sterk afhankelijk van groeihormoon aan te vullen is het groeibevorderende activiteit.

Beoogd gebruik van testosteron propionaat

Testosteron propionaat is enorm gebruikt voor medische behandelingen kort na de release in de jaren 1930. Onder andere werd gebruikt voor de behandeling van mannelijke androgeen-deficiëntie (andropauze of hypogonadisme), behandeling van seksuele dysfunctie, en de behandeling van menopauze, behandeling van chronische dysfunctionele uteriene bloeding (menorragie), behandeling van endometriose. Later op testosteron zou alleen worden gebruikt voor mannelijke patiënten.

Feitelijk gebruik van testosteron propionaat

Testosteron propionaat is een van de meest populaire anabole steroïden zelfs vandaag de dag – 80 jaar nadat het is uitvinding. Het wordt veel gebruikt door bodybuilders en atleten voor het doel van lichaamsbouw en verbetering van de prestaties. Testosteron zelf wordt beschouwd als de meest natuurlijke en veiligste anabole steroïden een persoon kan gebruiken. De propionaat ester wordt voorgesteld voor eerst steroïde gebruikers.

X