Dumbell Oefeningen

Dumbell Oefeningen

Benodigde Dumbells

dumbellsHet eens met de hulp van eenvoudige dumbbells kunt u “laden” en werk maken, zo niet alles, dan zeker een groot aantal spieren. Het is moeilijk om absoluut alle oefeningen te berekenen die met dergelijke sportartikelen kunnen worden uitgevoerd dumbells.

Dumbbells zijn erg handig omdat ze zowel in de sportschool als thuis kunnen worden gebruikt. Dit verklaart hun hoge populariteit onder fans van thuis training.

Voor vandaag in de markt van de sportartikelen is het mogelijk om de meest verschillende varianten van schelpen te vinden. Een belangrijke optie die de prijs van goederen aanzienlijk beïnvloedt – de mogelijkheid om het gewicht aan te passen. Opklapbare dumbbells zijn veel duurder dumbells dan eenvoudige.

Dankzij dit, ongeacht geslacht of leeftijd, kan iedereen met hen trainen. Als u een beginnersatleet bent, stel dan een klein gewicht in. En als je een goede fysieke voorbereiding hebt, gooi dan een paar pannenkoeken en je kan beginnen met oefenen.

In dit artikel vindt u geen complexe en onmogelijke acties met domoren. Maar sommige van hen hebben een bank of stoel nodig.

Veel gebruikte Dumbells technieken

Squats

Let op de juiste positie van de rug

Een uitstekende basisoefening is de klassieke squats. In hun voordeel is er geen twijfel, zoals geen bodybuilders, noch power lifts.

Klassieke squats worden als volgt uitgevoerd:

Benen moeten worden geplaatst schouderbreedte of iets groter. Met dumbbells in je handen beginnen te langzaam krullen.

Bij inademing moet u evenwijdig aan de vloer zitten en bij uitademing moet u terugkeren naar de startpositie.

Als je onder 90 graden naar de vloer plakt, kun je ook gluteale spieren laden.

Het aantal benaderingen is van 3 tot 5. Het aantal herhalingen is van 10 tot 15.

lunges

Om dit te doen, neem de halters en steek ze naar beneden. Linkerbeen naar voren.

Het rechter rechtbeen ligt terug dumbells, de knie op het gewicht, met de teen op de vloer rusten. Voer vooraanvallen aan de linkerknie uit.

Vervolgens verander de balk en herhaal de oefening voor de rechtervoet. Vergeet niet het evenwicht te houden, houd je rug rechtdoor.

Bene kunnen niet worden gekruist, omdat het dreigt om balans te verliezen en naar de vloer te vallen, die belooft te worden gewond.

Het aantal herhalingen wordt gehouden op het niveau van 10-15, benaderingen – 3-5.

Waarschuwing

Versterking van de rug

Thumbbell

Om de oefening uit te voeren heb je een horizontale bank nodig. Het uitvoeren van aanpak is nodig, afwisselende handen.

Ten eerste rust de knie van de rechtervoet en de rechterhand op de bank. We buigen het linkerbeen een beetje in de knie en leg hem op de vloer. We laten de linkerhand en de halter neer.

We beginnen de dumbbell naar de taille te trekken en de schouderbladen uit te halen. Na 10-15 herhalingen met de linkerhand veranderen we de arm, waarbij de benen omgekeerd worden omgeleid.

Het aantal benaderingen is 3-5. Het aantal herhalingen is 10-15.

Haalt

dumbbell squeeze pressOefening wordt uitgevoerd tijdens het staan, benen moeten iets smaller zijn dan de breedte van de schouders. In de beginpositie moeten de handen met halters volledig worden neergezet.

Bij uitademing, met behulp van de trapezius spieren van de rug, lig de schouders naar de oren. Stop in de hoogste positie 2-3 seconden. Buig je handen niet.

Bij inademing, verlaag je schouders langzaam naar de startpositie. En start de oefening opnieuw. Bij prestaties hoeft u niet op sokken te worden, om te schudden of omhoog te springen, om zich te helpen door traagheid – het zal een deel van het laden van doelspieren stelen.

Het zal voldoende zijn om 3-4 benaderingen te maken voor 15-20 herhalingen.

Supplementen voor het trainen

In het algemeen wordt aanbevolen om van drie tot vijf benaderingen van elke oefening uit te voeren, waarbij 6-10 herhalingen plaatsvinden.

Uw studies thuis of in de sportschool moeten gebaseerd zijn op uw voorbereidingsniveau: voor beginners is het de beste optie om les te geven met tussenpozen van 1-2 dagen – dit is te wijten aan de langzame snelheid van herstel van spiervezels bij beginners. Meer geavanceerde atleten kunnen zich veroorloven 5 keer per week of zelfs vaker te oefenen.

U kunt elke groep spieren uitwerken met behulp van bepaalde oefeningen. Ze moeten duidelijk worden uitgevoerd, waarbij alle aanbevelingen worden nageleefd. Als u zich aan de juiste volgorde van de training houdt, kunt u de juiste spieren nauwkeurig laden en geen andere lichaamsdelen inhouden.

Dit is niet de hele lijst met mogelijke oefeningen die thuis kunnen worden uitgevoerd met domoren. Maar ze zijn genoeg om een sterk lichaam te bouwen.

Aangezien oefeningen worden uitgevoerd, wordt het aanbevolen om het gewicht van de domoren geleidelijk te verhogen. Dit aantal benaderingen en herhalingen is relatief. Iedereen moet de belasting zelfstandig instellen, afhankelijk van het niveau van de lichamelijke conditie.

X