VEEL GESTELDE VRAGEN: IGF-1

VEEL GESTELDE VRAGEN: IGF-1

Studies tonen aan dat zelfs groeihormoon kan afnemen anabolenkoning als er een jodiumtekort in het lichaam is. Deze afname kan het proces van spier- en vermagingsprocessen beschadigen.

Een bepaalde hoeveelheid jodium in het water en lucht, maar de hoogste concentratie zeezout, zeewier, sommige dieren en vis (zalm en Atlantische oesters), die zich voeden met deze algen en eten – melk, eieren.

Voor vrouwen en mannen meer dan veertien jaar oud, moet 0,15 milligram jodium worden verbruikt. Een dagelijkse inname van minder dan 0,05 milligram kan leiden tot een tekort. Echter, 0,25 milligrams zal leiden tot een overbevolking van het mineraal en een vertraging in het metabolisme.

Onjuist dieet

Een van de meest voorkomende fouten tieners anabolenkoning tijdens training in bodybuilding is een onjuist samengestelde dieet. Meestal tieners leiden door het advies van het internet kan een aantal oefeningen om bepaalde spiergroepen of de laatste training programma te pompen, dan onmiddellijk beginnen met het harde werk. Na een paar weken zonder alles te zien, kan alles met een grote teleurstelling en de beëindiging van de verdere training eindigen. Niemand zegt dat we alle calorieën zou moeten overwegen rigoureuze manier, maar we moeten op zijn minst indirect, om te begrijpen wat producten meer bruikbaar is, hoeveel eiwitten je nodig hebt per dag per kilogram van het gewicht, hoe je koolhydraten en andere even belangrijke onderdelen te krijgen. Dit is nodig voor de juiste groei van de spiermassa. Wat het ook al was, moet je je dagelijkse dieet in de eerste plaats behandelen.

anabolenkoning

Natuurlijk, zelfs als de groei is hoger dan gemiddeld niveau, moet je voortdurend volgen alle eisen van herstel en voeding, in het bijzonder voor de klassen anabolenkoning met meer gewicht. Mensen met een kleine hoogte om een volledige mooie spieren te creëren, besteden veel minder tijd dan die die veel groei hebben.

Ook, lage groei heeft nog een waardevolle kwaliteit die bodybuilding kan aanmoedigen – dit is een uitstekende hefboomwerking van het lichaam. Mechanische hefbomen van het lichaam hebben een kortere lengte, die bijdragen tot een lagere kostprijs van de uitvoering benadert met gewichten die een gunstige invloed kunnen zijn op de snelle gewichtstoename van de basisoefeningen, vooral als we praten over drie van de belangrijkste training voor bodybuilders – squats, bankdrukken, deadlift. Deze omstandigheid mocht absolute prijswinnaars worden voor veel vertegenwoordigers van een anabolenkoning kleine gewichtsklasse in power competitions. Meestal worden de prijsplaatsen door de lichtste bodybuilders genomen. Tussen de groei van spieren bedrijfsgewicht gaat direct verbinden het lichaam te verwaarlozen dergelijk voordeel de groei, er gewoon geen reden.

X