HOE GEBRUIK JE HCG IN EEN KUUR?

HOE GEBRUIK JE HCG IN EEN KUUR?

Velen voor een of andere reden geloven dat de constructie van het lichaam – gewoon een ondoordachte schuiving van de klieren in de sportschool. Iets als “meer hcg kuur bodybuilding nemen, verder gooien.” In feite, om een echt mooie borst te maken, heb je een goed doordacht plan nodig. Zelfs in mijn jeugd realiseerde ik me dat de handbewerking met handwerken erg handig is: ze strekken de pectorale spieren uit en verdelen ze flexibeler. Tegelijkertijd, dankzij de bedrading, ziet de kist hcg bodybuilding veel breder uit. Kijk naar mijn foto’s: let op hoe breed de borsten zijn? En geen overhangende onderste balken! Dennis James’s pectorale spieren.
En dit is geen ongeluk. Als ik probeer om de lagere delen van de pectorale spieren niet aan te trekken, leun ik zwaar op de bovenste delen van de borst, en ik verkies om op de bank met een verhoogde rug te werken.

Opleidingsschema
Maandag kist, deltas hcg kuur bodybuilding
Dinsdag is de breedste, biceps
Donderdag lagere rug, hamstrings, trapezium, achter delta’s
Vrijdag Quadriceps, triceps, kalveren

hcg kuur bodybuilding

De betekenis ervan is om te trainen voor een dergelijke regeling is dat de onderrug en heupbuigspieren krijgen gelijktijdige belasting bij het uitvoeren van oefeningen zoals deadlifts, Deadlift op rechte benen, hyperextensie en leun naar voren met een barbell op uw schouders. Daarbij doden we twee vliegen in één klap: intensiever aanval van de heupflexoren op de individuele training en tegelijkertijd meer tijd om te herstellen geef ze, omdat het werk op de onderrug in een enkele dag hcg kuur bodybuilding is in feite een extra belasting van de hamstrings. Wat ik in ieder geval niet zou adviseren, is het van plan om de rug de volgende dag uit te werken na het trainen van heupflexoren. Gehamerde hamstringen zullen u niet alleen in staat stellen om de helling in de helling goed uit te voeren of de T-hals te trekken.

De doodlift met de benen gebogen in de knieën De daklift op de rechte benen Laten we nu spreken over tractie. Er zijn verschillende mogelijkheden voor hun implementatie. Een van hen zou ik de kracht noemen. In deze versie is de stuwing een kruis tussen de klassieke doodlift en de stuwkracht op de rechte benen, uitgevoerd met knieën gebogen aan de knieën en een gebogen rug. In dit geval worden nogal hcg bodybuilding grote gewichten gebruikt, die gewoonlijk stijgen volgens het piramideprincipe, en het werk wordt voornamelijk uitgevoerd door de kracht die gericht is op het breken van de spiervezels. Een andere versie van tractie – stretch. Het gebruikt een symbolische belastend – 50 – 60 kg, en de belangrijkste technische truc is dat bij het neerlaten van de last om het zwaartepunt te verschuiven op de hiel, kan ook afscheiding van sokken van de vloer. Het hcg kuur bodybuilding belangrijkste ding – zoveel mogelijk om de spierspanning in het gebied van de achterkant van de dij te voelen.

X