Tonen 1–16 of 28

Sorteren op:
Laten zien:

Oxymetholone is een van de meest krachtige orale anabole steroïden, we tot onze beschikking hebben; In dit opzicht is het een van de meest krachtige anabole steroïden hebben we tijd, orale of injecteerbare. Meestal aangeduid als Anadrol Oxymetholone werd ontwikkeld in de jaren 1960 tot de behandeling van ernstige bloedarmoede en spieratrofie ziekten en als zodanig de neiging van hoge kwaliteit anabole steroïden voor de massale winsten in gewicht om de prestaties van de atleten te verbeteren zijn. Ondanks het feit dat dit een zeer krachtige aanvulling is erg lever; een gemeenschappelijk kenmerk van de vele mondelinge anabole steroïden. Echter, wanneer het gaat om het toevoegen pure grootte is niet zijn grootste functies, maar ook om te zien Oxymetholone kan meer dan een voor dat doel dienen.

Degenen die een aanvulling oxymetholone kunnen verwachten dat hun gewicht drastisch zal toenemen; Veel zal echter afhangen van de mate van de hoeveelheid voedsel die ze eten. Personen die na een goede grootste deel van de voeding kunt u een stijging van 20 pond in een paar weken verwacht of zelfs 30 pond hoger dan in dezelfde periode, is niet zo zeldzaam als men zou denken. Echter, als er geen calorieën om deze groei te ondersteunen, bijvoorbeeld in een calorie tekort Oxymetholone de hele wereld zal niet zorgen voor een dergelijke massale gewin.

Oxymetholone extra goed geschikt voor een eenvormige verhoging van sterkte, maar het is meer van de secundaire kenmerken zoals grootte alleen is haar belangrijkste rol. Zelfs in dit geval is het steroïde spelen een belangrijke rol in zowel de sterkte en grootte, omdat het een uitstekende synergistisch effect kan verschaffen in combinatie met andere anabole steroïden in de stapel; zoals het zou moeten zijn, want het is niet goed geschikt voor gebruik alleen. Hoewel dit de grootste voordelen van groeien in omvang en het verstrekken van een steroïde synergie kan Oxymetholone verrassend voor velen met succes gebruikt in de snij-cyclus; meestal in concurrerende bodybuilding kringen. Hoewel Oxymetholone wordt vaak bekend bij het vasthouden van water te bevorderen kan grotendeels worden beheerst veel concurrerende bodybuilders gebruiken steroïden eigendom in de laatste weken van hun concurrentie prepar de grondwet een completer beeld van hoe steroïde reageert goed op koolhydraten te geven, en velen van hen zijn vaak gevangen tijdens deze fase. Dit is een belangrijk punt; Degenen die gevoelig zijn voor het vasthouden van water zijn, is het raadzaam om uit de buurt van deze praktijk te blijven als het kan uw concurrentiepositie lichaamsbouw zal ruïneren, als je niet precies weet hoe u uw dieet te koppelen met het gebruik ervan.

X