Dumbell Rug Oefeningen

Dumbell Rug Oefeningen

Ik bied u verschillende effectieve oefeningen met dumbbells voor vrouwen rugpijn oefeningen voor thuis, die gemakkelijk thuis kunnen worden uitgevoerd. Als u deze oefeningen 2-3 keer per week doet, helpt u de spieren van de handen, rug, benen, borst en druk te versterken. Als gevolg hiervan – een slank en slim figuur, reliëfspieren en een geleidelijk gewichtsverlies met een stabiel eindresultaat. Als u natuurlijk ook een evenwichtig dieet in parallel houdt en uw wekelijkse menu correct maakt.

 Oefeningen met dumbbells zijn handig omdat ze een minimale uitrusting nodig hebben: u heeft hobbels nodig die 2-3 kg wegen, comfortabele sportkleding en een mat voor lessen. Ideale optie is een yoga mat: het is licht, comfortabel, vooral voor oefeningen, op de rug liggen en u bent beschermd tegen glijden.

  Voordat u de oefeningen begint, wordt het aanbevolen een voorlopige opwarming uit te voeren. U kunt gewoon een paar hellingen en sit-ups doen, en het beste van alles – maak een opwarming uit mijn minimale oefeningen.

Bent Over Two-Dumbbell Row

oefeningen onderrug fitnessBenen op de breedte van de schouders, handen met halters worden verlaagd en de heupen aanraken, handgrepen neutraal – palmen aan zichzelf. De bewegingen worden afwisselend herhaald met de rechter- en linkerhand.

Rugpijn oefeningen voor thuis. Op inspiratie verhoog je rechterarm met de halter naar de schouder, rugpijn oefeningen voor thuis. Verstoor je hand niet, je spieren zijn gespannen. Wanneer de halter de schouder raakt, fixeer de positie van de seconden tot 5, waarbij de bicep maximaal wordt gespannen. Laat uw hand langzaam uitademen.

Bijna alle oefeningen worden uitgevoerd in 2-3 benaderingen, 15-20 bewegingen in elk.

One-Arm Dumbbell Row

oefeningen onderrug sterker makenHanden met domoren worden verlaagd langs het lichaam. ontvouw de handen zodat de halters “vooruit kijken”. Haal de ingeademde armen met domoren naar het niveau van de schouders. De palmen zijn omhoog, de domoren kijken naar boven. Dit is de startpositie. Bij uitademing, spanningspieren, buig je armen in de ellebogen. Dumbbells moeten de schouders aanraken. Houd je adem in 5 seconden en spanning je biceps zoveel mogelijk. Bij inademing, geef uw handen terug naar hun oorspronkelijke positie.

Een dergelijke benadering wordt gevolgd in een dergelijke optie, en de tweede – met extra handen omhoog, op de tweede diepe inspiratie. Stel de positie van de handen voor een paar seconden vast, spanning zoveel mogelijk. Bij uitademing steek je handen op je schouders. Dan, voor uitademing, verlaag het door de zijkanten.

X