Steroïden na een behandelingscyclus

Steroïden na een behandelingscyclus

Het Juiste Gebruik van Steroïden

In deel steroïden werkt door het onderdrukken van de natuurlijke productie van testosteron. Helaas, supressing natuurlijke hormoon productie voor een lange periode van tijd kan zeer schadelijk zijn voor het lichaam. Sommige steroïden gebruikers besluiten om te verblijven op steroïden voor de rest van hun leven, maar dit is niet aanbevolen en is het meestal onmogelijk blijkt te zijn.

Als u steroïden gebruiken, moet u ernaar streven om ofwel gebruik maken van steroïden voor een bepaalde tijd, of toestaan dat uw lichaam voldoende “rustperiodes” tussen de cycli – en in die tijd is de natuurlijke testosteron productie kan opnieuw worden vastgesteld. Helaas, het herstel van de natuurlijke testosteron niveaus niet iets wat per se gebeurt zonder interventie – in de meeste gevallen steroïde gebruikers nodig zullen hebben om dingen te doen om te helpen het lichaam herstellen.

2323

Belang van Post-Cyclus Therapie (PCT) in Nederland

Post Cyclus Therapie (PCT) is ontworpen voor het minimaliseren van de schokken die het lichaam gaat door bij kunstmatige testosteron is ingetrokken en de linkerkant van het lichaam in de hormonale “droogte”; deze intrekking kan komen met sommige vrij vervelende bijwerkingen. PCT zal helpen steroïde gebruikers, opnieuw tot een normale productie van testosteron – meestal gaat het nemen van drugs, die kan bestaan uit een cursus van natuurlijke supplementen, training en dieetmaaltijden en speciale gerechten bereiden.

Zonder PCT, je hormonen kan tot een jaar om terug te keren naar de normale. Laag testosteron symptomen kunnen ook ontstaan – seksuele dysfunctie, emotionele veranderingen en verminderde kracht. Door rechtmatig in dienst PCT, uw lichaam zal herstellen veel sneller en verder, het zal voldoende testosteron om het goed te kunnen functioneren.

Wanneer moet Post Cyclus Therapie plaatsvinden?

PCT beoefend dient te worden als een bodybuilder is klaar met een steroïde cyclus: het is belangrijk om op te merken dat de gebruiker moet worden uit de cyclus van ten minste 12 weken iets minder dan 12 weken zal alleen maar leiden tot onnodige stress voor u en uw lichaam.

Wat moet ik verwachten van Post-Cyclus Therapie?

Met de verantwoordelijke van het gebruik van steroïden, kunt u:

  1. het Terugzetten van uw HPTA (Hypothalamus-Hypofyse-Testes-As)
  2. het Opnieuw installeren van de natuurlijke testosteron productie
  3. onderhouden van uw kracht en spiergroei
  4. stabiliseren hormoon niveaus
  5. het Verminderen van de bijwerkingen van steroïden

De belangrijkste doelstelling is het stimuleren van de natuurlijke productie van testosteron en een impuls geven aan het herstel van uw lichamelijke functies – PCT kan niet herstellen van testosteron niveaus in hun oorspronkelijke staat (voordat steroïden). Meer nog belangrijker is, geen PCT behandeling kan herstellen van de zware beschadiging van de HPTA – veroorzaakt door roekeloos gebruik van steroïden.

de Opties voor een Post-Cyclus Therapie

Pro-Hormonen

Pro-hormonen, zoals androstenediones, diolen of norandros worden vaak gebruikt tijdens PCT tot verhoging van de natuurlijke testosteron in het lichaam. Echter, dit testosteron wordt gestimuleerd in plaats van natuurlijke en dus pro-hormonen mag alleen worden gebruikt als een bridging tool en niet als een lange-termijn PCT oplossing.

Anti-Oestrogenen

Bepaalde anti-oestrogenen zijn de hoeksteen van de post cyclus therapie, gegeven hun capaciteiten om te helpen herstellen van natuurlijke testosteron productie. Anti-oestrogenen werken om het lichaam de eigen stimuleren klieren in het produceren van hormonen, waardoor deze middelen veel effectiever dan pro-hormonen en geschikt voor gebruik op lange termijn (die pro-hormonen zijn niet in gebruik). De meest populaire anti-oestrogenen op dit moment onder andere Nolvadex, Clomid en HCG. Echter, zoals met elke drug, is het het beste om te overleggen met een arts alvorens met inbegrip van anti-oestrogenen in uw PCT plan.

Super Supplementen

De meest voorkomende manier om uw lichaam te helpen herstellen van natuurlijke testosteron productie na een steroïde cyclus is door middel van supplementen – het kruidenmiddel, Tribulus terrestris, kan het stimuleren van LH en daarmee het herstellen van natuurlijke testosteron productie in het lichaam. Vaak gebruikt naast een TT is een hormoon versterker genoemd humanovar; dit is gebruikt voor het regelen van de celgroei en het herstel.

de Oosterse Geneeskunde

De traditionele oosterse geneeskunde is niet vaak gebruikt in PCT; maar dat betekent niet dat het geen enkele toepassing. In feite, is een aanvulling bekend als Herten Gewei Velvet is bekend te bevatten eiwitten stimuleren de spiergroei – dit kan dus gebruikt worden naast uw hormoon toezichthouders en supplementen om ervoor te zorgen dat u niet te veel verliezen van je spiermassa, gewicht of kracht tijdens PCT.

X