Steroïden voor vrouwen

Steroïden voor vrouwen

Het artikel gaat over het maken van de juiste weg voor vrouwen, die geen steroïden voor vrouwen bijwerkingen zal veroorzaken, maar alleen helpt bij het opbouwen van spieren en het vergroten van kracht.

Steroïde cursussen voor vrouwen worden steeds populairder, omdat het mogelijk is om actieve groei van spiermassa alleen te bereiken door het kunstmatig verkrijgen van testosteron uit anabole medicijnen.

In onze tijd zijn vaker vertegenwoordigers van bodybuilding en powerlifting vrouwen. Als vóór de ontvangst van steroïden door vertegenwoordigers van het schone geslacht een zeldzaamheid was, is het nu vrij gebruikelijk bij atleten.

Dit feit is heel begrijpelijk, omdat het voor vrouwen veel moeilijker is om op een natuurlijke manier, zo niet onmogelijk, de nodige spierontspanning te bereiken. Het feit is dat de inhoud van testosteron in het vrouwelijk lichaam minimaal is, en in steroïden voor vrouwen feite speelt dit hormoon een belangrijke rol bij het verzamelen van spiermassa.

De belangrijkste eigenschappen van steroïden voor het vrouwelijk lichaam

Anabole androgene steroïden of afgekorte AAS is een synthetisch aangemaakte stof die de werking van testosteron nabootst bij inname. Testosteron is het belangrijkste geslachtshormoon bij mannen en het is verantwoordelijk voor mannelijke tekens, kracht, spiergroei, klankkleur, enz.

Bij vrouwen is het belangrijkste geslachtshormoon oestrogeen en de hoeveelheid testosteron is zo mager dat het niet in staat is spierweefsel te beïnvloeden, op dezelfde steroïden voor vrouwen manier als in een mannelijk lichaam. Daarom moeten meisjes het kunstmatig van steroïden krijgen.

De positieve eigenschappen van anabole

De voordelen die atleten die anabolen gebruiken belangrijk zijn. Natuurlijk, de belangrijkste van hen is de steroïden voor vrouwentoename van spiermassa, de ontwikkeling van meer uithoudingsvermogen en kracht. Deze indicatoren zijn van fundamenteel belang in de beslissing van vrouwen om hun toevlucht te nemen tot het gebruik van steroïden. Naast spiergroei en beter uithoudingsvermogen ontvangen meisjes bovendien de volgende voordelen:

 • afname van het vetgehalte in het lichaam;
 • verhoogd seksueel verlangen en verhoogde gevoeligheid van de geslachtsorganen;
 • Het psychotrope effect van steroïden draagt bij aan een verhoogde zelfwaardering en mentale balans.

Gevolgen van het nemen van steroïden bij vrouwen

Ondanks een groot aantal positieve eigenschappen van anabolen voor vrouwen, is er een vlieg in de zalf in dit vat met honing, en het is behoorlijk significant. Samen met de groei van spierweefsel en uithoudingsvermogen, zijn er secundaire steroïden voor vrouwen mannelijke tekens, en niet alleen deze. De belangrijkste bijwerkingen die een vrouw met anabolen kan tegenkomen, zijn onder andere:

 • overmatige haargroei door het hele lichaam, man;
 • acne;
 • mutatie van de stem met een afname in timbre;
 • Gezichtskenmerken van de mens;
 • overtreding van de menstruatiecyclus;
 • atrofie van borstklieren;
 • onvruchtbaarheid;
 • de opkomst van overvloedige afscheiding uit de vagina;
 • leverschade;
 • schending van beschermende functies van het lichaam.

Dit betekent natuurlijk niet dat, naast het gebruik van steroïde geneesmiddelen, alle pathologische processen die hierboven zijn vermeld op u van toepassing zullen zijn. Maar als de dosering wordt verhoogd of de aanbevolen duur van de cursus, neemt het risico van hun ontwikkeling toe. Het is ook erg belangrijk om een medicijn te kiezen met een overwicht van anabole eigenschappen en minimale androgene activiteit.

Anabole steroïden voor vrouwen

Als in het geval van mannen dit probleem niet zo acuut is, maar het blijft relevant, dan is voor vrouwen de keuze voor een geschikte steroïde uiterst belangrijk. Volledig veilige stimulerende middelen, zonder bijwerkingen, helaas, nee. En toch zijn er een aantal geneesmiddelen steroïden voor vrouwen ontwikkeld die rekening houden met de fysiologische kenmerken van vrouwen.

Oxandrolone (Anavar)

Een van de belangrijkste steroïde geneesmiddelen is Oxandrolon of Anavar. Dit medicijn is het meest geschikt voor meisjes, maar ook voor jonge atleten. De belangrijkste positieve kwaliteit ligt in het gebrek aan virilisatie.

De androgene activiteit van het medicijn is slechts 25% van testosteron, terwijl het anabole effect hoog is – ongeveer 400%. Het heeft ook weinig effect op de lever en aromatiseert niet. Anavar draagt bij aan:

 • vet verbranden;
 • droog, zonder zwelling, spiermassa vergroten;
 • verbetering van krachtindicatoren;
 • verhoging van de niveaus van groeihormoon, dat jonge atleten aantrekt.

oxandrolon

Wat betreft de ontwikkeling van een cursus op basis van deze stimulans, is de aanbevolen duur voor meisjes niet langer dan 6-8 weken, met een dosering tot 20 mg per dag.

Primobolan (Methenolone)

Primobolan is ook een frequente keuze bij atleten. Het medicijn is beschikbaar in getabletteerde en injecteerbare vorm. Voor vrouwen wordt orale medicatie aanbevolen.

Primobolan wordt beschouwd als een milde steroïde, het heeft geen uitgesproken anabolisch effect. Het wordt vaak gebruikt in droogstadia om spierweefsel steroïden voor vrouwen en reliëf te behouden.

Net als Anavar heeft Methenolone geen aromatisering en heeft het geen effect op de leverfunctie. De steroïddosering voor orale toediening is 50 mg per dag, de duur van de cursus is maximaal acht weken.

Nandrolon

Dit medicijn in het midden van de vorige eeuw werd actief gebruikt in de traditionele geneeskunde voor de therapie van verschillende pathologieën, vooral het bewegingsapparaat. Tot op heden wordt nandrolon beschouwd als een van de meest populaire steroïden, zowel bij mannen als bij vrouwen.

Een dergelijke populariteit wordt verklaard door extreem steroïden voor vrouwen lage androgene activiteit (30% van testosteron), minimale omzetting in oestrogenen en lage toxiciteit voor de lever. In dit geval is er een uitgesproken effect in spiergroei, versterking van botten en eliminatie van ongemak in de gewrichten.

Maar met buitensporige doses kan nandrolon nog steeds virilisatie veroorzaken, dus meisjes mogen de aanbevolen duur en dosering aanbevolen door specialisten niet misbruiken.

Welke steroïden moeten worden weggegooid?

Zoals je kunt zien, is er een ruime keuze aan anabole medicijnen die door vrouwen kunnen worden gebruikt. Daarom zou de mooie helft geen toevlucht moeten nemen tot stimulerende middelen met een hoge anogene activiteit en te krachtige actie. Deze medicijnen omvatten:

 • Zuivere testosteronester;
 • Stanozolon;
 • Mesterolone;
 • Trenbolon;
 • Fluoxymesterone.

Het gebruik van anti-oestrogenen aan het einde van de cursus voor vrouwen is niet logisch. Bovendien kunnen deze geneesmiddelen alleen de verschijnselen van virilisatie bij meisjes versterken.

Men moet niet vergeten dat de dosering van een gekozen medicijn lager moet zijn dan dat wat mannen zich kunnen veroorloven om te gebruiken. In het geval van de eerste verschijnselen van bijwerkingen, moet het beloop van het gebruik van steroïde geneesmiddelen worden gestopt.

Andere soorten stimulerende middelen

Sporters moeten vaak hun toevlucht nemen tot het gebruik van niet-androgene medicijnen om problemen met overtollig lichaamsvet op te lossen. Het is belangrijk om te begrijpen dat onderhuids vet zich ophoopt primobolanin mannen en vrouwen op verschillende plaatsen. Als de steroïden voor vrouwen prachtige helft van de favoriete plaatsen de billen en buik zijn, dan hebben de jongens een buikstreek. Daarom zijn geneesmiddelen zoals Ephedryl of Clenbuterol, die geschikt zijn voor mannen, vrijwel volledig nutteloos voor vrouwen.

Voor het verbranden van vet kunnen meisjes Metformine, Topiromad of Physiotens gebruiken. Een krachtige actie is ook medicatie op basis van het hormoon van de schildklier – thyroxine.

Correct geselecteerde kuur met steroïde preparaten zal vrouwelijke atleten helpen reliëfvormen te vinden, hun vermogensvermogens vergroten en nieuwe hoogten bereiken in de sport. De belangrijkste regel van succes is niet overdrijven, want in plaats van positieve effecten kunt u onaangename bijwerkingen krijgen.

X