Super Cut Kuur (gevorderden)

Super Cut Kuur (gevorderden)

TOP-10 MEEST EFFECTIEVE CURSUSSEN

Cursussen voor vetverbranding en gewichtstoename

Tot op heden zijn veel steroïde geneesmiddelen te zien op de markt van sportfarmacologie, cutkuur waarvan het gebruik verschillende resultaten oplevert. Waaronder zoals vetverbranding en gewichtstoename.

Wij bieden onder uw aandacht de top tien, naar onze mening, de krachtigste steroïden en hun beschrijvingen. Houd er rekening mee dat hetzelfde medicijn verschillende namen kan hebben, afhankelijk van uw locatie of de locatie van de plant die het medicijn produceert.

Dieet en verbeterde trainingen

Het heeft geen zin om te praten over een steroïdencursus voor het geval u niet aan een dieet lijdt, omdat in dergelijke situaties de effectiviteit van het medicijn zich niet ten volle kan manifesteren. Bovendien is een andere sleutel tot het succes van het nemen van cutkuur steroïden reguliere versterkte trainingen.

Een van de fundamentele eisen die je moet voldoen voordat het gebruik van steroïden – is om ervoor te zorgen dat de spiermassa niet als gevolg van de eenvoudige lichaamsbeweging en voeding wordt bereikt, en alleen in dit geval kunt u de toepassing van deze drugs te beginnen.

Voor meer informatie over de eigenaardigheden van het gebruik van steroïden, raden we u aan ons forum te bezoeken. Ook hier kunt u elke vraag stellen die u interessant vindt over de voorbereidingen van sportfarmacologie.

Schadelijke bijwerkingen

Veel steroïden zijn gevoelig voor aroma. Dit is een groot nadeel van anabole drugs, als een atleet gezondheidsproblemen (zoals gynaecomastie, sterk vasthouden van water, en andere manifestaties), die nolvadexin atleten die de neiging hebben om dergelijke kwesties, is bijzonder helder kunnen ervaren.

Echter, bij het gebruik van anabole middelen in de juiste combinaties meeste pobochek kan worden vermeden (bijvoorbeeld Nolvadex Clomid of 20 mg verdwijning pobochek na verdwijning – 10 mg vóór het einde van een lesdag).

Je moet zulke medicijnen in je arsenaal hebben, ongeacht of je je zorgen maakt cutkuur over bijwerkingen, of niet, omdat de negatieve reactie van het lichaam op een steroïde zich op enig moment tot op zekere hoogte kan manifesteren.

Aanbevolen cursussen over vetverbranding en rekrutering

Als je gaat om een pauze voor een paar weken voor de voltooiing van de cursus, met als doel te nemen om de synthese van testosteron te herstellen, alsook om uit te zoomen waarschuwen, kun je beginnen met het nemen van Gonadotropin (of Clomid).

Clomid kan op verschillende manieren worden gebruikt. Dit is het meest effectieve middel: neem gedurende 7 dagen 100 mg per dag, 7-18 dagen na het einde van de kuur, afhankelijk van het verwachte resultaat. Neem dan 14 dagen lang 50 mg Clomid per dag in.

Individuele atleten, in de regel ervaren, die de loop van sterke steroïden hebben doorstaan, geven hun voorkeur aan Gonadotropine. Begin met dit medicijn vanaf de laatste week van de cursus, doe drie injecties per week (slechts een week 2500 eenheden).

Er wordt nog steeds niets gezegd over de cutkuur beta-agonisten, groeihormonen van het schildklierhormoon. Afhankelijk van de behoefte kunnen ze bij elke cursus worden gebruikt.

Top 10 cursussen over vetverbranding en werving 

Beginner’s Course No. 1

De vraag die het vaakst op de forums wordt gesteld.

Gedurende 8 weken, neem Deca Durabolin voor 200 – 400 mg per week.

Gedurende 8 weken – Testoviron Depot of Sustanon 250 voor -500 mg per week.

Deze eerste cursus is standaard, het is vaak aan te raden om te nemen, zelfs als de atleet probeert gewoon overtollig vet te verbranden.

Wat u kunt kiezen voor Testoviron of Sustanon – het is aan u, afhankelijk cutkuur van uw financiële mogelijkheden, zowel de eerste als de tweede medicamenteuze handeling.

De meest optimale dosering is 400 mg Deca voor een week, maar de steroïde is effectief genoeg, dus veel atleten krijgen goede resultaten met een dosis die minder is dan de bovenstaande.

De gemiddelde duur van de cursus is 8 weken, maar je kunt doorgaan tot 10-12 weken.

Als u merkt dat er bijwerkingen optreden die samenhangen met smaakstoffen, begin dan met Novadix.

Gewoonlijk worden injecties van Deca + Testosteron gedaan met behulp van dit schema: 1 ml testosteron + 1 ml Durabolin Deco in één spuit + 2 ml Deco.

Beginner’s Course No. 2 – Klassieke “massa-bouwer”

De cursus is een variatie op de eerste cursus.

Gedurende acht weken, prik Durabolin Deca 400 mg per week + 500 mg. Sustanon 250 of Testoviron deca durabolinDepot + 30 mg Dianabol dagelijks gedurende 6 weken.

De cursus begeleidt een expliciet uitgedrukte massa. Het is vooral geschikt voor diegenen die spiermassa willen winnen met behulp van steroïden.

Om maximale resultaten te krijgen, moet je cutkuur injecties van Deca 400 mg geven, Dianabol zal anabole effecten veroorzaken zelfs voordat Deca Durabolin begint te werken.

Als u zich zorgen begint te maken over bijwerkingen, begin dan met het innemen van Nolvadex. Clomid wordt 10-14 dagen na het einde van de kuur genomen.

Dianabol heeft een korte halfwaardetijd, dus de steroïde neemt in de meeste gevallen twee sessies op – de helft van de ochtend, half – ’s avonds, na een maaltijd.

Cursusnummer 3. Voor ervaren atleten die nog geen steroïden hebben genomen

Neem acht weken lang 750 mg Testoviron Depot + 500 mg per week. Deca durabolin + 2 tot 7 weken van maandag tot vrijdag voor 30 mg per dag Dianabol (Naposim).

Een krachtige cursus van Trident

Van de eerste tot de vierde week: 250 – 1.000 mg Sustanon per week + 1000 mg. Testoviron Depot per week + 50 – 100 mg Anadrol 50 / Anapolone per dag.

Van de vijfde tot de achtste week: 250 – 500 mg Sustanon per week + 1500 mg Testoviron Depot per week + 400 mg Deca Durabolin per week + 50 mg Dianabol (Anabol) per dag.

Van de negende tot de twaalfde week: 250 – 500 mg Sustanon per week + 250 mgTestovirona depot per week + – 400 mg Deca Durabolin in wekelijks 10 mg Nolvadex per dag in de loop van 50 mg per dag Proviron (2-6 weken) + van 10 weken tot 50 mg per dag gedurende 14 dagen Clomid + (samen met Clomid) 2 gonadotropine-injecties per cutkuur week voor 2500 eenheden.

Supersterke Superman-cursus

Voor degenen die kwaliteitsmassa willen bereiken: 75 mg 5Finajeta of Trenbolone per dag + 50 mg Winstrol per dag + Testosteronpropionaat / Vermont – 100 mg om de andere dag.

De cursus duurt zes weken.

De cursus “SUS-DECA-DIANABOL-VINNY” is een favoriete massa-mobiele cursus van de Phantom

Van de eerste tot de tiende week 250 – 500 mg Sustanon per week + 400 mg per week Deca Durabolin + primobolan depotvan de eerste tot de vierde week 35 mg Dianabol per dag + Winstrol – van de vijfde tot de tiende week.

Een cursus voor diegenen die spiermassa willen winnen zonder toevlucht te nemen tot de hulp van testosteron.

Neem acht weken lang 300 mg Primobolan Depot en 400 mg Deca Durabolin. Bovendien, van de tweede tot de zevende week van 150 mg Winstrol.

Deze cursus is niet hyper-krachtig, maar geeft je de mogelijkheid om spiermassa van hoge kwaliteit te krijgen, als je het combineert met een dieet.

Het is niet alleen geschikt voor bodybuilders, maar ook voor sporters cutkuur die andere sporten beoefenen.

Course Equipoise + Deca uit Knokkop

  • Eerste week:  800 mg per week Equivoz (Bolddenon) en Deca-Durabolin + 100 mg testosteronpropionaat om de dag.
  • Tweede week:  400 mg per week Equicosis en Deca Durabolin + 100 mg testosteronpropionaat om de dag.
  • Van de derde tot de vierde week: om de dag  400 mg Equipoise en Deca Durabolin + 50 mg Winstrol.
  • Van de vijfde tot de achtste week: om de dag 50 mg Winstrol.
  • Van de negende tot de tiende week: 400 mg per week Equipoz en Deca Durabolin + 100 mg testosteronpropionaat om de dag.

Het nadeel van deze cursus is dat je veel injecties moet doen, plus – het feit dat je een droge massa van goede kwaliteit kunt krijgen. Om uzelf te beschermen tegen uitgesproken pobachek, moet u beginnen met het innemen van 7 dagen na het beloop van Clomid of Gonadotropin.

cutkuur

De Rongan-cursus

Dit is een zware training uitsluitend voor ervaren bodybuilders.

  • Van de eerste tot de tiende week: 1000 mg Testoviron Depot per week + 800 mg Equipozis per week;
  • Van de eerste tot de zesde week:  50-75 mg Dianabol per dag
  • Van de eerste tot de vijfde week:  100 mg testosteron-suspensie per dag
  • Vanaf de vierde tot de zesde week:  150 mg trenbolon per dag + 100 mg Winstrol per dag.

Zoals hierboven al vermeld, is deze cursus erg sterk, ontworpen voor ervaren atleten. Equiposis wordt in deze combinatie gebruikt om de aromatiseringsprocessen te minimaliseren.
U moet veel injecties in de kuur doen, dus het is het beste om de Ttokkyo Equiposis te kopen, de concentratie van het werkzame cutkuur bestanddeel per ml is 200 mg.

Om te voorkomen dat pobachek moet worden toegediend gedurende de loop van 10 mg Nolvadex per dag + in de laatste week van de loop van Gonadotropine en 14 dagen na de toepassing van de steroïde natuurlijk – Clomid.

Eenvoudig maar effectief “favoriet”

Zes dagen per week – 100 mg per dag Anadrol of Anapolon + 400 mg per week Deca Durabolin, en een week na het einde van de cursus – Clomid.

X