Super testosteron

Super testosteron

Testosteron is een geslachtshormoon dat aanwezig is in zowel vrouwelijke als mannelijke super anabolen organismen. Hij is het die de puur mannelijke kenmerken identificeert die ten grondslag liggen aan seksuele verschillen: toegenomen haar, ruwe en lage stem, verhoogde activiteit van zweetklieren , enz. Daarom is in het vrouwelijke lichaam van dit hormoon zo weinig, en bij de man – vele malen meer.

Testosteron is zo belangrijk voor mannen, ook omdat het hun seksuele activiteit, hun libido bepaalt . Het probleem is dat op een bepaald moment in het leven, onder invloed van stress of leeftijd, het niveau van dit hormoon begint af te nemen. Het is begrijpelijk dat niemand zich kan verzoenen met potentie: daarom is het zo belangrijk om alles over testosteron te weten, en nog belangrijker – hoe je op verschillende manieren testosteron in je lichaam kunt verhogen.

Functies van testosteron in het mannelijk lichaam

Het is moeilijk om de rol van testosteron in het mannelijk lichaam te overschatten. Er is geen enkel orgaansysteem dat het in zijn werk zou kunnen missen. Voor mannen zijn natuurlijk de belangrijkste functies van dit hormoon in relatie tot de ontwikkeling en activiteit van hun geslachtsorganen – en dit is begrijpelijk.

Omdat het zo’n belangrijk hormoon is, heeft testosteron bij mannen in het lichaam de volgende functies:

 • onder zijn actie is er een volledige ontwikkeling van alle mannelijke geslachtsorganen: testikels, penis, prostaat;
 • dankzij hem zijn er in de puberteit secundaire geslachtskenmerken: verhoogde haargroei op het lichaam, op het gezicht, op de schaamstreek;
 • hij neemt deel aan de vorming van eiwitten in de weefsels, het super anabolen bouwmateriaal voor spieren : hoe hoger het niveau van testosteron – hoe meer ze worden ontwikkeld;
 • het verdeelt het vet correct in het lichaam, waardoor het zich niet kan ophopen in de buikholte;
 • dankzij hem hebben mannen zo’n lage stem;
 • testosteron propionaathet is testosteron dat een effect heeft op de hersenen, waardoor een seksuele aantrekking tot de vrouw wordt veroorzaakt;
 • het verbetert de bloedcirculatie, waardoor een normale erectie ontstaat.

Als we bedenken dat fysieke ontwikkeling en seksuele aantrekking erg belangrijk zijn voor het welzijn en de perceptie van elke man, wordt hun opwinding begrijpelijk wanneer het niveau van dit hormoon in het lichaam gestaag begint te dalen. Hiervoor hoeft u geen tests te doen: het gebrek aan een hormoon wordt zichtbaar voor het blote oog: een man begint kaal te worden , te bakken met vet, hij heeft een buikje. Aantrekking tot een vrouw wordt zwakker, de erectie wordt verbroken – hier en voordat de depressie nabij is. Daarom is de belangrijkste taak om het niveau van testosteron tegen elke prijs te verhogen.

Testosteron bij mannen

Om dit te doen, moet u weten wat de testosteron-snelheid bij mannen is, die voor een vlotte werking van alle lichaamssystemen zal zorgen. De algemene indicator is 11-33 nmol / l. Als hij onder dit niveau is, is het tijd om een alarmsignaal te geven en zijn opkomst super anabolen nauwgezet aan te pakken. Er is echter een interessant feit, volgens welke het exacte niveau van testosteron in het mannelijk lichaam erg moeilijk te bepalen is. Veel onderzoekers denken dat het verkeerd is om een laag niveau van een hormoon te diagnosticeren aan de hand van de resultaten van slechts één test. Wat is de reden hiervoor?

 1. Ten eerste is het algemeen bekend dat de meeste mannen ’s morgens een tekort aan testosteron hebben in het lichaam (waardoor het vrijen’ s morgens veel succesvoller is dan ’s avonds). Vandaar dat de test veel logischer is om vroeg in de ochtend uit te voeren, in de praktijk gebeurt dit overdag.
 2. Ten tweede zijn de methoden voor het bepalen van testosteron in verschillende medische laboratoria te verschillend. Er is zelfs een mening dat als dezelfde test naar verschillende laboratoria wordt verzonden, de resultaten niet hetzelfde zullen zijn.

Dus laat je niet verleiden door de resultaten van tests: de meest betrouwbare tekenen van het verlagen van testosteron zullen het lichaam zelf vertellen. Dit kan gebeuren vanwege de leeftijd (meestal gebeurt dit na 40 jaar) , ondervoeding (als een tekort aan een bepaald aantal vitaminen en mineralen wordt gedetecteerd), overgewicht, hypodynamie en slechte gewoonten. En de gevolgen kunnen het meest somber zijn.

Symptomen van lage testosteronspiegels

Je kunt de alarmerende signalen van je eigen organisme niet negeren. Elke man zou moeten weten wat schadelijk is voor het lage testosterongehalte en welke gevolgen dit voor hem kan hebben:

 • afname van spiermassa, afname in kracht;
 • erectiestoornissen, verlies van libido, verminderd seksueel verlangen;
 • prikkelbaarheid tot flitsen van woede;
 • obesitas;
 • alopecia;
 • gynaecomastie – een toename van het volume van de bors.

De foto is eigenlijk deprimerend en verontrustend voor echte mannen die hun jeugd willen verlengen en op de leeftijd van 60 jaar mooi, sterk en moedig blijven. Om dit allemaal niet te laten gebeuren, moet je weten hoe je de productie van testosteron in je lichaam kunt verhogen en hiervoor alle beschikbare middelen kunt gebruiken.

Geneesmiddelen die de testosteronniveaus bij mannen verhogen

Ten eerste is het meest logische om met dit probleem te doen, een arts te raadplegen die het testosteronniveau bepaalt en de juiste medicijnen voor te schrijven. Het kan de super anabolen endocrinoloog maken, maar het is beter om iets te doen aan een meer bekrompen deskundige – andrologu die zich bezighoudt met de behandeling van het seksuele systeem van de mens.

testosteron

Meestal worden de volgende medicijnen voorgeschreven die het testosteron in het lichaam verhogen:

 • omnadren;
 • ыustanon;
 • testosteron propionaat, fenylpropionaat, enantaat of cypionaat;
 • in tabletten: testosteronundecanoaat en andriol;
 • in de vorm van een gel: testim en androgel;
 • methyltestosteron;
 • in de vorm van suspensie: testosteron.

Hoe u het niveau van testosteron op natuurlijke wijze kunt verhogen

U kunt het niveau van testosteron op natuurlijke wijze verhogen, zonder medische hulp in te roepen. In het super anabolenverleden hebben we immers geen gedetailleerde testbloedonderzoeken gedaan naar de aanwezigheid van dit hormoon. En niemand wilde de super anabolen eigenaar zijn van een doorhangende buik en een schitterende kale kop. Daarom hebben mannen in de loop van de tijd verschillende manieren gevonden om deze onaangename situaties te corrigeren. Gezien de individuele kenmerken van elk organisme, moet je erop voorbereid zijn dat sommige fondsen misschien niet werken, maar anderen zullen een echte redding zijn. Het is de moeite waard om de volgende manieren te proberen om testosteron te verhogen.

1. Kruiden

Kruiden die testosteron in het lichaam verhogen, zijn te vinden in apotheken in de vorm van tincturen. Deze omvatten de beroemde ginseng (15 druppels 3 keer per dag gedurende een maand), eleutherococcus, Tribulus terrestris en de gouden wortel.

2. Slaap volledig

Het grootste deel van testosteron wordt geproduceerd in de diepe slaapfase. Daarom lijdt een man die voortdurend nedosypaet is, aan slapeloosheid of rusteloze slaap, het niveau van dit hormoon zal onveranderlijk dalen. Om dit te voorkomen, moet de slaap minstens 7 uur per dag zijn in volledige stilte en in het donker: alleen onder dergelijke omstandigheden wordt testosteron in voldoende hoeveelheid geproduceerd.

3. Fysieke activiteit

Ga sporten. Misschien is de reden voor het verlagen van testosteron hypodynamie. Als je het elimineert, kun je het probleem aan. Geef de voorkeur aan krachtoefeningen, swing spieren, rennen, zwemmen en deelnemen aan fietsen. Maak vrienden met de bars en halters, maar overdrijf super anabolen het niet: je kunt de simulator niet vaker dan drie keer per week bezoeken.

4. Verheug me

Wetenschappers hebben bewezen dat ze op dat moment vreugde, overwinning en succes hadden, maar gaven nog steeds een toename van testosteron. Daarom, verheug je op elke nieuwe dag, elke kleinigheid, wees niet bang om gelukkig te zijn. Glimlach naar mensen, beheers je negatieve emoties.

5. Geef slechte gewoonten op

Regelmatige inname van alcohol en langdurig roken geleidelijk, blokkeren langzaam maar zeker de aanmaak van testosteron in het lichaam. Hoe sneller u besluit uw slechte gewoonten op te geven, hoe sneller het testosteronniveau omhoog gaat.

6. Power-modus

Probeer je aan het regime te houden in het dieet: eet tegelijkertijd. Eet slechts 5 keer per dag: ontbijt, lunch, lunch, middagsnack en avondeten.

7. Frisse lucht

Probeer meer tijd buiten door te brengen: buiten de stad, naar het super anabolen land, naar het dorp voor het hele weekend.

En toch is er geen garantie dat een van deze methoden op deze of gene manier zal werken. Gebruik geen medicijnen en hormoontherapie is niet iedereen. Daarom blijft de beste manier om testosteron te verhogen de juiste voeding.

X