Tonen 1–16 of 42

VIEW:
Sorteren op:
Laten zien:

Andriol kopen (Restandol, Mondelinge) is een orale steroide. Het werkzame bestanddeel is Testosteron UNDECANOAATTestosteronundecanoaat is een andere verbinding die heeft geprobeerd om een ??levensvatbaar alternatief voor injectables voor testosteron vervanging of aanvulling biedt. Terwijl methyltestosteron was de eerste poging om dit te doen, heeft testosteronundecanoaat geprobeerd om de grote hinder op te lossen op de lange termijn gebruik van methyltestosteron, namelijk levertoxiciteit ten gevolge van dien 17 alfa gealkyleerde.

Andriol kopen wordt geleverd in capsules.
Deze capsules bevatten elk 40 milligram van de stof die gebaseerd is in olie, oliezuur, ricinusolie en propyleenglycol methyllauraat zijnde de meest gebruikte. Wanneer de ester gewicht van de undecanoaat ester wordt afgetrokken van het gewicht van de verbinding, laat het 25 milligram testosteron per capsule. Nu duidelijk om een ??anabool effect de meeste gebruikers zullen nodig hebben om meerdere capsules te gebruiken in een keer te bereiken, en voer deze gedurende de dag.
Maar het farmaceutische bedrijf dat de enige op dit moment commerciële vorm van testosteronundecanoaat produceert, Andriol kopen geproduceerd door Organon, stelt dat het niet doet. Als dit waar is, dan alleen de theorie bladeren die individuen lymfatische systemen verschillende mate van absorptie van de verbinding hebben, en dus niet alle van de verbinding zal een gebruiker het systeem in te voeren. Dit zou goed zijn voor de verschillende resultaten met testosteronundecanoaat, evenals het feit dat de anekdotische bijna alle gebruikers melden dat hun winst het gebruik van de drug zijn minder dan specatcular. Slechts zeer bescheiden winst in spiermassa en kracht worden gemeld door de meeste, zelfs bij relatief hoge doses. Schijnbaar testosteronundecanoaat mag niet worden gebruikt op in de meeste gevallen als men wenst te significante anabole of androgene effecten te zien.

X