Dumbell Triceps Oefeningen

Dumbell Triceps Oefeningen

De triceps is de triceps armspier, triceps oefeningen die verantwoordelijk is voor de verlenging van de arm. Het is niet zo opvallend als zijn antagonist, biceps, maar het heeft niet minder betekenis. Uiterlijk van de hand wordt bepaald in vele opzichten triceps, geeft hij twee derde van de dikte, en mag niet worden vergeten in ieder geval de juiste ontwikkeling, anders loopt u het risico van onevenredige en lelijke handen met grote inzet en doorgebracht in de sportschool uren draaien.

Het belangrijkste verschil tussen de oefeningen in de sportschool met gewichten bij soortgelijke dat de spieren in de sportschool krijgt altijd de meest geïsoleerde belasting. Dit is goed voor de snelle groei van de spiermassa. Maar op hetzelfde moment dat doen halter geactiveerd een groot aantal stabiliserende spieren, die extra voordelen, maar brengt, en na een lading herverdeling. Daarnaast hebben bijna alle huizen hommels. Misschien ben je zelfs gelukkig genoeg om professionele dumbbells met instelbaar gewicht te erfen of te kopen. En in dit geval is er niets meer nodig om triceps succesvol op te leiden.

Seated Triceps Press

triceps oefeningen thuisHet opheffen van de halter met één hand van achter het hoofd is goed verbonden aan de reliëf van het bovenste gedeelte van de triceps. Deze oefening wijst iemand in een aparte, iemand beschouwt een variant van de franse pers. Wanneer je loopt, kunt u beide handen te gebruiken in een keer, maar wanneer de belasting grotendeels wordt herverdeeld om kleine spieren, waardoor de efficiëntie verminderen. Aan de andere kant, zal dit een beetje makkelijker zijn. Er zijn twee manieren om het te doen: vanuit een staande positie of op een bankje zitten. Het verschil is dat wanneer de eerste staande positie een grote last op de rug is, is de optie om te zitten meer isolerend.

In de tweede versie zit de startpositie op de bank triceps oefeningen, de poten zijn breed genoeg voor stabiliteit, de rugkant is recht. Gewicht dumbbells moeten geschikt zijn voor u: te groot kan leiden tot letsel, dus verhogen het geleidelijk.

Zet de halter hoog boven je hoofd op de uitgestrekte arm. Doe dan het projectiel tegen het hoofd, aan de onderkant moet de elleboog rechtop kijken, de taille is licht gebogen. Hvat moet neutraal gehouden worden, de palm ziet er naar uit, de vinger bovenop. Houd uw hand een paar seconden om het gewicht van het projectiel te voelen en de spier uit te strekken. Doe diep adem, houd je adem in de lucht. Reinig uw hand strak, adem uit, stop bij het bovenste punt gedurende een of twee seconden. Herhaal de oefening meerdere keren, neem dan de halter in de andere kant, herhaal dezelfde tijd.

Seated Bent-Over One Arm Dumbbell Extension

Ook nuttig om de triceps reliëf te geven. Eerst staan je naast de bank aan haar kant. Neem een halter in één hand, zet de losse op de bank (in plaats daarvan kan je een stoel gebruiken) triceps oefeningen. De vrije hand moet recht zijn. Het been aan deze kant van het lichaam moet tegen de bank rusten of iets voorwaarts zijn voor stabiliteit. Bij het uitvoeren van de oefening valt de steun van het lichaam op de vrije arm en benen. De halter wordt verlaagd. Houd dan de halter op, buig de elleboog in de juiste hoek. In deze positie moet de onderarm loodrecht zijn op de vloer. Dan, met een langdurige adem, bij het uitstellen van de ademhaling, reageer de arm, waardoor het bovenste gedeelte van de hand bewegingloos blijft. Aan de bovenkant moet de werkarm helemaal rechtop zijn, evenwijdig aan de vloer, op hetzelfde niveau als de romp of iets hoger. Uitadem, druk de triceps, blijf in deze positie gedurende een paar seconden. Zet de halter voorzichtig naar de oorspronkelijke positie. Na het voltooien van het geplande aantal herhalingen, verander de werkende hand.

Lying Dumbbell Tricep Extension

Ook een vrij effectieve oefening op de triceps, die de training zal diversifiëren. Het wordt uit de zitpositie uitgevoerd. Benen staan gestaag op de grond. Neem handbanden in beide handen triceps oefeningen, palmen naar elkaar. Leun ongeveer 45 graden triceps oefeningen, buig je armen in de ellebogen naar de juiste hoek. In deze positie moeten de onderarmen parallel zijn aan de romp, waarbij het onderste deel van de arm naar beneden wijst. Doe diep adem, houd je adem in de lucht. Reinig dan uw handen strak. Houd een paar seconden aan de bovenkant, krachtig uitademen. Ga terug naar de startpositie.

One Armed Dumbbell Extensions

triceps oefeningen zonder gewichtenDe moeilijkste en een van de meest effectieve oefeningen op de triceps, die apart gezegd moeten worden, is de klassieke Franse pers uit de neiging. Benader het netjes, en niet vanaf de eerste dag in de hal. Het bevordert de verdikking van de triceps goed, en vormt ook een lange kop van de spier.

Uit de positie van liggend op een rechte of schuine bank, is de tweede optie zwaarder. Overweeg de eerste optie. Ga naar beneden op de bank. Benen dienen op de grond op een handige breedte voor u te zijn triceps oefeningen. Neem handwerken, houd ze hand in hand. Haal de domoren op de verlengde armen, kantel ze terug naar ongeveer 45 graden, op dit punt voel je de maximale spanning. Dit is de startpositie. Doe diep adem, hou je adem in, buig je armen in de ellebogen, schiet ze tegen het hoofd, domoren op de bodempunten zouden de kroon aanraken. Zonder te stoppen op het laagste punt, steek je armen, terug naar de startpositie. Uitademen, blijf een paar seconden in de startpositie, druk de triceps nog meer op, herhaal dan de pers meerdere malen.

 

X