Turinabol eigenschappen, effectiviteit en dosering

Turinabol eigenschappen, effectiviteit en dosering

Turinabol resultaten nog sommige mensen noemen de jongere broer van methandienone. Aangezien het qua structuur vergelijkbaar methaan en effecten op het lichaam. Het verschilt van methaan en slechts een volgende chlooratoom in de 4-positie. Maar significante verschillen in werkzaamheid nog steeds.

Turinabol werd ontwikkeld in de Nederland in de jaren ’60. Aanvankelijk werd alleen gebruikt in de atletiek. En zowel mannen als vrouwen. De resultaten waren zeer goed. Aangezien bijwerkingen waargenomen een goede toename in kracht en snelheid. Uiteindelijk turinobol worden op grote schaal gebruikt macht sporters.

Eigenschappen en functies

1. Zoals oxandrolone, Turinabol absoluut niet aromatiseert (niet omgezet in oestrogeen). Dit is goed en slecht tegelijk. Het voordeel is dat met deze eigenschap is niet noodzakelijk nakuur behandeling (PCT). Omdat het lichaam niet wordt waargenomen in de grotere hoeveelheden oestrogenen. Dit betekent dat er geen volledig bijwerkingen zoals gynaecomastie, acne, enz. D. Het nadeel is dat spiermassa en lichaamsweefsel geheel verergert. Aangezien geen smaakstoffen altijd een negatieve invloed op de groei van de massa.

2. U zult niet vullen met water. Dat is al het gewicht dat je typt op Turinabol – het zal spier. In vergelijking met methaan, de gewichtstoename op Turinabol gaat rond 2 keer langzamer. Maar een grote kans dat na de voltooiing van alle opgedaan gewicht zal bij je blijven. Met andere woorden, je langzaam maar zeker het verkrijgen van spiermassa. Hoe traag? Nou ja, een gemiddelde van 3 kg per maand.

3. Als methaan onderdrukt testosteron productie met 60% – 70%, oxandrolon niet onderdrukken, de Turinabol remt ongeveer 20% – 30%. Wat is niet zo veel. En de ervaring leert dat het gehalte aan testosteron verlaagd ongeveer een week na de cursus.

4. De halfwaardetijd van 16 uur Turinabol. Dat wil zeggen het gewenst drinken 1 – 2 keer per dag. De beste 2 keer hormonen altijd op hetzelfde niveau.

5. De mensen die het middel innemen opgemerkt vaak een sterke toename van het libido. Het is begrijpelijk. Omdat testosteron productie niet veel veranderd. En plus voegde meer top als gevolg van deze steroïden. En dit geldt voor beide geslachten. Hetzelfde effect I waargenomen wanneer gebruik oxandrolon (om dezelfde redenen). En het zwaard was constant roken))

6. Zoals met alle tabletformuleringen Turinabol toxisch voor de lever. De toxiciteit van dit is vergelijkbaar met methaan. In de regel, mensen die niet leverproblemen hebben, hebben ze niet en bij het nemen van Turinabol.

turinabol

Werkingssfeer

De eigenschappen en kenmerken van de anabole steroïde logisch volgt en het toepassingsgebied ervan.

1. Turinabol is goed geschikt voor gewichtheffers en pauerliftёrov Nederland. Dat is waar je de groei van kracht zonder significante gewichtstoename nodig. Bovendien Turinabol snel uitgescheiden uit het lichaam (ongeveer 7 dagen). Daarom is het erg handig om de concurrentie te leveren.

2. Door de minimale bijwerkingen en minimale onderdrukking van testosteron, deze drug is goed geschikt voor diegenen die voor de eerste keer besloten om anabole steroïden proberen. En wat de jonge atleten. Na meer dan ingrijpen in het hormonale systeem adolescentie, hoe meer complicaties worden verkregen in de toekomst. Turinobol hetzelfde voor hun onschadelijkheid op de tweede plaats na de oxandrolone.

3. Meer ervaren atleten op het gebied van farmacologie Turinabol gebruikt als een “brug” tussen de hoofdgerechten van steroïden om een rust aan het lichaam te geven.

4. In de sport van de vrouwen Nederland. Hij wordt beschouwd als een relatief onschuldig geneesmiddel. En als het niet bereiken ultrahoge doses, is het niet leiden tot virilization en andere puur vrouwelijk negatieve gevolgen. Bijvoorbeeld atletiek is normaal vrouwen wordt beschouwd als de dosering van 20 mg per dag.

5. Gebrek aan het vasthouden van water doet Turinabol zeer geschikt voor het drogen. Bijvoorbeeld, in combinatie met stanozolol.

Dosering en wijze van gebruik5454

Zoals hierboven geschreven, is het raadzaam om Turinabol 2 keer per dag (ochtend en avond) nemen. Voor volwassen mensen gewoonlijk 30-50 mg per dag. Voor jongeren en vrouwen – 20 mg. Als de zin van het verhogen van de ontvangst Turinabol naar 100 mg. Vanaf dat moment, deskundigen adviseren niet.

Gedurende perioden gewoonlijk in 1-2 maanden. Sinds spiermassa vrij langzaam groeit, ik heb geen enkele reden om het te nemen minder dan 3 weken te zien. En gedurende meer dan 2 maanden niet wenselijk, om te voorkomen dat de lever overbelasten.

Turinabol, evenals de meeste steroïden, is het mogelijk om een solostarts. Als u alleen het nemen van zijn, de noodzaak na de loop van de therapie is er (in de veronderstelling dat je alles op orde met de lever). Aangezien de productie van testosteron wordt hersteld binnen 7 dagen na de cursus.

Bij het typen deze drug massa wordt vaak gebruikt met testosteron, nandrolon of andere injecteerbare geneesmiddelen, die groeien tamelijk snel vult spiermassa en water. Dit ligament wordt gebruikt om het feit dat de spieren beter.

Droging Turinabol kan met stanozolol (bij voorkeur geïnjecteerd) tot minder belasting van de lever. Vanzelfsprekend één bundel Turinabol dosering moet iets minder dan bij solo gebruikt worden.

X