Ultra Burner ECA Stack

Ultra Burner ECA Stack

Veel stoffen kunnen het effect van training verbeteren. Tegelijkertijd vergroten ze niet alleen hun effectiviteit, maar verbeteren ze ook het welzijn van de sporter na uitputtende sessies. Ultra Burner is een van dergelijke stoffen, die een aantal kenmerken heeft.

Wat is Ultra Burner?

Deze stof behoort tot de groep van alkaloïden, het zit vervat in verschillende soorten ephedra. Op basis van efedrine worden speciale preparaten met stimulerende werking gecreëerd die kunnen worden gebruikt om vetcellen te activeren en de eetlust bij intensieve training te verminderen. Het wordt ook vaak gebruikt in de geneeskunde voor de behandeling van de volgende ziekten:

 • Bronchiale astma.
 • Hypotensie.

De structuur lijkt sterk op die van methamfetamines en amfetamines. Zoals eerder opgemerkt, behoort de stof volgens chemische eigenschappen tot de klasse van alkaloïden. In grote hoeveelheden wordt de stof aangetroffen in planten die behoren tot het geslacht Ephedra. Om speciale eigenschappen aan het op alkaloïde gebaseerde medicijn toe te voegen, worden efedrine-hydrochloride en efedrinesulfaat geproduceerd.

Hoe werkt Ultra Burner op het lichaam?

Bij het overwegen van een medicijn, moet speciale aandacht worden besteed aan hoe het werkt op het lichaam. Efedrine behoort tot de klasse van sympathicomimetica, die de volgende kenmerken van het effect op het lichaam bepaalt:

 • De werking van de hoofdsubstantie is te wijten aan de afgifte van catecholamines, die zich in zenuwuiteinden bevinden.
 • Catecholamine interageert met andrenerge receptoren.
 • De belangrijkste impact wordt gekenmerkt door de activering van het sympathische zenuwstelsel.
 • Efedrine zelf heeft geen invloed op het zenuwstelsel, omdat de substantie niet door de bloed-hersenbarrière kan dringen vanwege zijn oorsprong.

Een ander soort blootstelling kan alleen optreden als andere stoffen in de samenstelling van het geneesmiddel worden opgenomen.

Effect van de effecten van Ultra Burner

De overwogen kenmerken van de impact op het lichaam bepalen de aanwezigheid van het volgende effect:

 1. Er is een vetverbranding.
 2. Het effect van een verminderde eetlust is zeer uitgesproken.
 3. Na opname kunt u vaak een toename van de hartslag noteren.
 4. Het metabolismeproces wordt versneld.
 5. Er is een mentale stimulans vanwege de impact op het zenuwstelsel.
 6. Aanzienlijk verhoogt de efficiëntie, wat de effectiviteit van doorlopende training beïnvloedt.
 7. Matig diuretisch effect.

Het is vaak te vinden dat efedrine wordt gecombineerd met andere stoffen. Vaak gebruikt als additieven zijn:

 • Cafeïne.
 • Aspirine.
 • Salicin.

Sinds enkele jaren bouwen fabrikanten van sportvoeding een vetverbrander op basis van ECA, maar na een tijdje werden dergelijke stoffen in Rusland verboden. In andere landen, bijvoorbeeld in India en China, wordt dergelijke sportvoeding in de huidige tijd geproduceerd.

X