Vet verbranden ? 8 veel gemaakte fouten

Vet verbranden ? 8 veel gemaakte fouten

Vrouwelijke atleten zijn meestal goed opgeleid in de juiste voeding voor gewichtsverlies oefeningen vet verbranden. Maar onder mannelijke bezoekers naar fitnesscentra zijn deskundigen veel minder. Daarom zijn veel van hen de resultaten van de training niet zichtbaar onder de dikke laag. Wie is de schuld en wat moet ik doen?

Populaire Diëten

oefeningen buikvet wegtrainenDoor naar het internet te gaan met de vraag “hoe om gewicht te verliezen,” zal een man honderden sites zien die vieren om super-effectieve diëten te bieden. Maar de meeste populaire diëten zijn niet bedoeld voor atleten, maar voor degenen voor wie er training is 3 sets draaien op de pers en 10 push-ups. De gemiddelde “dieet om gewicht te verliezen – het is 1000 calorieën per dag cursus, in deze situatie het gewichtsverlies wordt gegarandeerd, maar dergelijke diëten geen rekening gehouden met de balans van eiwitten / vet / koolhydraten en het feit dat de dagelijkse norm van calorieën voor verschillende mensen is anders Ja, je kunt afvallen.!. op een dieet met een tekort van calorieën oefeningen vet verbranden. Maar voor mannen, bodybuilding, is het belangrijk om meer en spiermassa te behouden. Daarom is de voeding tot 1000 kcal zal niet passen.

Je moet met de geest verliezen. Van 5 kg gewicht verloren 2,5 kg kan spier, 1 kg water en slechts 500 g vet zijn. Het is niet het cijfer dat belangrijk is, maar de reflectie in de spiegel. En je ziet er nog erger uit dan voor het dieet. Dus wees niet te lui om calorieën en BJU correct te tellen.

Alleen als u veel overgewicht heeft (meer dan 40kg) en u om gezondheidsredenen dringend moet afvallen, dan is er een dieet dat bij u past. In dit geval moet u tenminste op een of andere manier zich beperken tot voeding. Maar hier heb je geen hongerstaking nodig, uitsluit gewoon de zoete / gefrituurde / vetige.

Om geweldig te zijn heb je veel nodig

Spieren groeien als je veel traint en eet met een overmaat van calorieën. Echter, een echt grote overmaat van calorieën kan veroorloven behalve die ectomorfen. Endo- en mesomorfen veranderen heel snel in gewone dikke mannen, als ze alles eten en niet het totale aantal calorieën volgen. Zelfs op massonaborora kan je elke dag geen dumplings en pizza eten.

Niemand zal opmerken wat je grote bicep is, als je eigen handen alleen maar de helft van de spieren en de helft van de zachte gelei uit vet zijn. Een uitstekend signaal dat de overmaat calorieën moeten worden verminderd, en het voedsel “gereinigd” is een groeiende buik. Hoe meer vet je op massa-opslag krijgt, des te moeilijker zal het zijn om te drogen. Scherpe gewichtsveranderingen zijn ook gevuld met streepjes op de huid, oefeningen vet verbranden die niet verdwijnen.

Transformeer geen bodybuilding tot giroabililding. U heeft slechts ongeveer 500 calorieën per dag nodig. En deze calorieën moeten worden geëxtraheerd van kwaliteitsproducten, niet fast food en convenience foods.

Power “als een pro”

buikvet verbranden vrouwHet voedingsprogramma van pro-bodybuilders is ontworpen voor pro bodybuilders. Ze hebben meer intensieve training en meest gebruikte farmacologie. Zelfs de bezoekers van de simulator, die eenmaal per jaar op de cursus zitten, kunnen niet op dezelfde manier eten als professionele bodybu
ilders. Omdat “ongeveer” nog steeds gebruik maken van meer drugs.

Als u het voedingsplan kopieert van “pro”, dan krijgt u te veel vet. Als u hun programma gebruikt om te drogen, zult u te veel spieren verliezen. Soms verkoopt “pro”, met behulp van zijn populariteit, eenvoudige sterfgevallen individuele programma’s die zijn ontworpen voor professionals. Daarom is het beter om calorieën en BJU zelfstandig te tellen en een voedingsprogramma te maken.

Drogen wanneer er niets te drogen is

U oefent ongeveer een jaar in de hal, maar ziet nog steeds niet het resultaat – een mooi gespierd lichaam. En het lijkt erop dat je 5-10 kg moet drogen en je ziet het lichaam waarvan je dromen.

U kunt begrijpen – regelmatig trainen en nog steeds niet zien de begeerde kubussen van de pers zijn beledigend. Op het strand is er niets te praten over, ondanks de tijd en moeite die in de hal wordt besteed. En laten we eerlijk praten, voor de meeste, het belangrijkste doel van het bezoeken van de simulator is een mooi gespierd lichaam oefeningen vet verbranden, geen gezondheid.

Dus je begint te drogen. En drogen is een storing, een slechte stemming en een langzame stofwisseling. Het is moeilijker en moeilijker om te trainen. En het pluspunt hiervan – zelfs als je met succes hebt gedroogd, is het moeilijk om 2 keer sneller terug te krijgen dan je gewicht heeft gedaald.

Het ideaal van de meeste stagiairs is niet de spierreus Ronnie Colleman, maar de man uit de omslag van het mannen fitness magazine. Maar zelfs deze mager jongens wegen tenminste 80-100 kg bij het drogen! Daarom, als u ongeveer 80 kg gewicht weegt, dan zal 70 kg in droge vorm u niet behagen. Daarom, als u niet zeker bent dat u al genoeg spiermassa onder het vet heeft, dan is het beter om niet te drogen.

Alcohol

Alcohol, zelfs in kleine hoeveelheden – voorkomt dat u vet verbrandt. Zelfs een fles bier na het werk, zelfs een glas wijn bij het avondeten. Als u alcohol helemaal verwijdert – begin dan gewicht te verliezen! Het geheim, zoals altijd, in extra calorieën. Met uitzondering van alcohol reinigt u niet alleen de calorieën, maar ook de calorieën uit de snack!

platte buik oefeningen schemaMaar zelfs als u calorieën telt en 300 kcal per paar flessen bier in uw dagelijkse vergoeding kon vrijgeven, zouden deze calorieën kunnen worden besteed aan voedsel dat u zal helpen spieren te laten groeien en niet te “leegmaken” van calorieën van alcohol.

U kunt alcohol op een dieet drinken. Maar op het moment dat je ‘ontspannen’ in het gezelschap van vrienden, kun je je doel bereiken – minder vet en meer spieren. Natuurlijk, ‘rust’ een keer per maand zal je vooruitgang niet veel vertragen. Maar als je vaker drinkt, zal het heel moeilijk zijn om vet te verbranden.

Als u vervelen bent in een gezelschap van vrienden zonder alcohol, of wilt u geen zwart schaap zijn en daarom drinken – dan is het voor u in de verbranding niet de eerste plaats.

Onwilligheid om te leren koken

Denk je dat “echte man” niet mag koken en opruimen na zichzelf? Integendeel, alleen mama’s zoon kan zich niet dienen – omdat hij gewend was dat ouders alles voor hem doen.

Juiste voeding is het belangrijkst bij het verbranden van vet en het bouwen van spieren. Als u niet voor uzelf kunt koken, moet u ook halfgehakt eten of vragen om iemand anders te koken. Niemand gratis zal (en mag niet) calorieën en BJU voor u opnemen. Op het einde is het leren gemakkelijk oefeningen vet verbranden om eenvoudige maaltijden te koken, makkelijk genoeg en kan door iemand worden gedaan. Als u lui bent en geen tijd hebt, kunt u proberen de diensten te gebruiken om gezond voedsel thuis te leveren. Wel, of ga zo vreselijk eten – maar vergeet dan niet over vetverbranding.

Onwilligheid om te veranderen

Alle mensen waarderen zich in vergelijking met hun omgeving. Voor vrouwen zijn schoonheid en harmonie de belangrijkste indicator van succes. Ze merken altijd op als een van de vriendinnen 5 kg scoorde. Het legt druk op de psyche en bijna alle vrouwen willen er goed uitzien en het dieet volgen.

In de wereld van de mensen is dit niet. Plus 10-15 kg en bierbuik tot 30 jaar – dit is normaal. Alle vrienden hebben dezelfde situatie en het lijkt op jou dat “het zal komen”. Ja, en het ontmoeten met vrienden kijkt vaak een wedstrijd met bier en fastfood. Als u naar zo’n ontmoeting met een fles mineraalwater en voedsel in de bak komt, zullen de vrienden kijken en de kans niet missen om poprikalyvatsya te missen. Een van mijn bodybuilding-vrienden bracht een set noten en gedroogde vruchten (in plaats van chips en snoepjes) naar een ontmoeting met vrienden. In een jaar herinnerde hij deze gedroogde vruchten.

Wat moet ik doen? Als je getrouwd bent, dan scheiding. Nee, niet letterlijk. Stel jezelf voor jezelf gescheiden en je moet jezelf opnieuw als een permanent meisje zoeken. Denk je dat een jong mooi meisje het lichaam zal vinden dat je nu hebt? Zo’n mentaal experiment kan dienen als een goede motivatie om gewicht te verliezen.

Hoe eet je goed om geen podkolov onder vrienden te worden? Maak geen abrupte veranderingen. Bepaal geleidelijk de hoeveelheid alcohol, kies een beetje minder schadelijk voedsel oefeningen vet verbranden. Als u naar buiten kan veranderen, zullen uiteindelijk alle vrienden niet grap, maar vragen om advies.

Je eet net alsof je deed in 20 jaar

In onze jeugd leiden we allemaal een meer actieve manier van leven – we doen veel sporten, we reizen en plezier hebben. Als je vroeger kon veroorloven om te eten alsof het verschrikkelijk was en niet overgewicht had, dan zal het leven niet zo zijn. Daarom moet het eten veranderd worden.

Vergeet wat voor je eerder gewerkt heeft. Tel de calorieën voor de huidige leeftijd / gewicht en leer hoe u een correct dieet kunt maken.

X