VOORDELEN GEBRUIK VAN HGH/STH GROEIHORMOON

VOORDELEN GEBRUIK VAN HGH/STH GROEIHORMOON

Zet je trainingen ondersteboven

Als voor u het grootste obstakel sth kuur bij het krijgen van geharde spieren is een eentonig herhalend dieet, kan en uw training onder hetzelfde lot vallen? Steve zegt dat diversiteit de sleutel tot een uitstekende bouw van 365 dagen per jaar is.

“Voor mij is het niet noodzakelijk de manier waarop ik de trein, of zelfs bepaalde oefeningen veranderen, maar ik ben op zoek naar het assortiment en het aantal herhalingen uitgevoerd door het volume aan te passen,” zegt hij. “Als ik probeer om de kracht en spier dichtheid te verhogen, kan ik uit te voeren 4 sets van 5 herhalingen voor een paar weken, en daarna voor twee weken, richt ik me op de grootte en doe 4 sets van 10 herhalingen. Om niet stil te staan, is het erg belangrijk om te trainen Spier bij verschillende volumes. ”

Je denken is niet zo tastbaar als de training die je doet, of het voedsel dat je eet, maar het is als je de hele tijd in alles wat je doet, goed of slecht. Met de juiste mentaliteit, kunt u een soort van triomf te bereiken: de honger kunt u stoppen, het pijn doet geen pijn, en de herhaling en zal uitstorten van je spieren. Maar zonder een gezonde mentale aanpak, zal een 30-daagse schommeling van sth kuur de spieren waarschijnlijk falen en zal je waarschijnlijk een paar weken of maanden terug terugkomen.

sth kuur

Zelfs in de beste condities, moet u na de lange buiging van de spierbasis na het verkrijgen van de meest droge spieren nog steeds extreem toewijding en doorzettingsvermogen in de toekomst hebben. Dus ja, je moet bereid zijn om offers te doen en een zekere mate van ongemak te lijden. Maar er zijn natuurlijk manieren waarop je jezelf kan helpen!

Krijg genoeg slaap

“Ik zal rusten als ik sterf” is niet een uitstekende aanpak van training, maar als de spieren het hoofddoel zijn, verdubbelen sommige mensen hun inspanningen tweemaal en worden ze uiteindelijk erg moe in al die haast. Helaas is het niet meer altijd beter. Vaak is het gewoon meer.

Het plannen van een paar trainingen per dag sth kuur of het ontbreken van hersteldagen is het belangrijkste recept voor een ramp. Naast uitbranding of overtraining kan het leiden tot verwondingen, verschrikkelijke stofwisseling, scherpe veranderingen in kracht en gewoon een walgelijk zelfbewustzijn.

Maar zelfs een week rustdagen brengt je niet echt goede resultaten, als je niet rust, als het echt belangrijk is – ’s nachts! Het krijgen van 7-9 uur diep, rustgevende slaap elke avond is niet alleen een zin. Als u tijdens de zomer een uitstekende lichamelijke vorm wilt behouden sth kuur, is het over het algemeen de regel!

X