WAT IS WINSTROL

WAT IS WINSTROL

Oefening fiets, loopband, orbitrack. In het begin verwarmen we 2 minuten langzaam in een traag tempo, die geleidelijk versnelt tot een gemiddelde tempo van 3-7 minuten. Verder 20 winstrol kopen seconden werken we op het maximale tarief, dan volgt u rust in de vorm van 90 seconden langzaam werk. Deze cyclus van 20 seconden is intens en 90 rust wordt 3 keer gedaan op de eerste training. Bij de volgende training sessie № 4 zullen we nog 2 dergelijke cycli toevoegen. Voeg nog 2 cycli toe voor alle volgende trainingsessies # 4. Elke aerobische oefening eindigt met 5 minuten werk in een langzaam tempo.

“Pompen” training – je doet een groot aantal oefeningen op de spiergroep met een groot aantal herhalingen (20-40), met een minimum interval tussen de sets (. 30-45 sec) en oefeningen, in een woord om zelf te rijden tot uitputting. Plus, dergelijke training is erg snel vetverlies, minus – je zal onvermijdelijk spieren verliezen, tenzij natuurlijk steroïden nemen.
Onthoud nog een regel – vet kan niet op één plaats worden winstrol kopen verbrand, tegelijkertijd wordt vet over het hele lichaam verbrand. Dat wil zeggen, als u de maag wilt verwijderen en de pers voortdurend pompt, gaat uw buik niet overal totdat de rest van het vet van het lichaam weg gaat. Waarom gebeurt dit? maar omdat het vet wordt verbrand in het lichaam onder invloed van twee hormonen: adrenaline en noradrenaline, deze hormonen onder stress vrijkomen in het bloed en voer het weefsel door het verbranden van vet in hen. Hormoon zonder verschil dat je je maag wil verliezen, ze zijn er vandaan en nemen dik.

winstrol kopen

Maar voor degenen die net zijn begonnen in de hal, of degenen die het gevoel hebben dat het niet tijd om te worden hersteld, zelfs na dit programma Ik zou een winstrol kopen kortere programma raden totdat je lichaam went aan de volle vrachten (het resultaat zal een grote en een dergelijk programma zijn):

Maandag: borst (bankdruk 4×8)
Woensdag: terug (deadlift 4×8)
Vrijdag: benen (plooien met een barbell 4×8)
Denk aan de warming-up voor de training voor elke spiergroep 2 warm-up aanpak: de eerste kleine, met een gewicht van ongeveer 20 herhalingen, de tweede gemiddelde gewicht voor u 8-10 reps.

Vandaag leerden we enkele speciale kenmerken van de structuur van ons lichaam. Als u geïnteresseerd bent in het onderwerp – hoe u gewicht op een dun winstrol kopen persoon kunt krijgen, lees mijn volgende artikel, waar we de vraag over hoe spiermassa opweegt, zal overwegen.

X